Kazada ölen Fehmi Demir, HAK-PAR genel merkezinde anıldı


Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Genel Başkanvekili Necati Bayram, 25 Ekim Pazar günü Mersin'de yapılacak parti toplantısına giderken trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden HAK-PAR Genel Başkanı Fehmi Demir'i andı.

Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Genel Başkanvekili Necati Bayram, genel merkez binasında 25 Ekim Pazar günü hayatını kaybeden HAK-PAR Genel Başkanı Fehmi Yıldırım'ı saygıyla andı. Genel Başkanvekili Necati Bayram, halkın özgürlük ve demokrasi mücadelesinin savaşçısı Genel Başkan Fehmi Demir'in hayatını kaybetmesinin 6. günü olduğunu söyledi.

25 Ekim Pazar Günü, Mersin yapılacak parti toplantısına katılmak üzere yola çıktığını kaydeden Bayram, genel başkanı, Pozantı-Damlama mevkiinde geçirdiği trafik kazası sonrasında yitirdiklerini hatırlattı. Bayram, trafik kazasında hayatını kaybeden Genel Başkan Fehmi Yıldırım ile ilgili konuşmasına şöyle devam etti: "O hiç yorulmadan ömrünün yaklaşık 40 yılını özgürlük ve demokrasi mücadelesine adadı. Nerede halkın, insanlığın lehine bir çaba varsa mutlaka orada oldu, destek sundu veya bir usta gibi inşasında yer aldı. O sadece siyaset alanına değil, halkın ihtiyaç duyduğu her alana ilgi duydu, destek sundu, emek verdi. Sömürgeci zihniyetin baskı altında tuttuğu her alanda mücadele edenlere destek veren direngen duruşunu gördük."

Bayram, hep şerefli, onurlu bir mücadeleyi paylaştıkları ve kalplerinde taşıyacaklarını ifade ettiği Genel Başkan Fehmi Demir'i saygıyla andıklarını söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Kazada ölen Fehmi Demir, HAK-PAR genel merkezinde anıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER