Kazak-Türk Lisesi Müdürü'ne "Üstün Hizmet Madalyası" verildi


Kazakistan'da 20 yıldan fazladır eğitim hizmetleri veren Kazak- Türk Liseleri'ne "Üstün Hizmet Madalyası" verildi. Atırav Kazak-Türk Lisesi Müdürü İsmail Elma, eğitim alanına yaptığı katkılardan dolayı "Üstün Hizmet Madalyası" ile ödüllendirildi. Kazakistan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen "Üstün Hizmet Madalyası" ödül törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Törende, madalya ile birlikte verilen başarı belgesinde "Eğitim dünyasına getirmiş olduğunuz yenilikçi bakış açısıyla, Kazakistan'ın geleceği adına göstermiş olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz." ifadelerine yer verildi.

Ödül töreninde konuşan Müdür İsmail Elma, Kazak-Türk Liseleri adına madalya almaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu söyledi. Kazak-Türk Liseleri'nin dost ve kardeş iki ülke arasında sarsılmaz dostluklar kurduğunun altını çizen Elma, "Bu okullar iki kardeş halkın eğitim alanında işbirliğinin en güzel örneğidir. Okullar bugüne kadar verdiği eğitim ve terbiye ile Kazak halkının takdirini kazanmış durumda. Okullar Kazak halkı ile son derece dayanışma içinde faaliyetlerini devam ettiriyor." şeklinde konuştu.

Kazakistan'da olmaktan son derece memnun olduğunu da sözlerine ekleyen İsmail Elma, iki ülke halklarının dostluğunun ebedi olması dileğinde bulundu.

CİHAN
<< Önceki Haber Kazak-Türk Lisesi Müdürü'ne "Üstün Hizmet Madalyası"... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER