Kemal Kılıçdaroğlu: Kendisi devlet olmuş bir parti ile mücadele ediyoruz


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendisi devlet olmuş bir parti ile mücadele ettiklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Televizyonların büroları basılıyor. Gazeteler basılıyor. Gazeteciler ölümle tehdit ediliyor. TV ekranları karartılıyor. Biz demokrasiyi bu amaçla mı yüceltmeye çalıştık." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışmaları kapsamında geldiği İzmir'deki ziyaretlerini Çiğli ve Karşıyaka ilçelerinde sürdürdü. Seçim otobüsü üzerinden partililere seslenen CHP Genel Başkanı, 1 Kasım'da Türkiye'nin tarihini değiştireceklerini belirterek, seçmenlerden destek istedi.

"TERÖR İTHAL EDEN BİR ÜLKE OLDUK"

Türkiye'nin dış politikasını eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, "Terör ithal eden bir ülke konumuna geldik. Bizim ne işimiz var, Suriye'nin, Mısır'ın, Libya'nın içişlerine karışıyoruz. Şimdi diyorlar ki 'ihracat düştü, mal satacak ülkemi bıraktınız. Turist gelmiyor.' Niye gelsin? Her alanda sorunlarımız var. Bu sorunları aşmak için güç birliği yapmak zorundayız." diye konuştu.

"TELEVİZYONLARIN BÜROLARI BASILIYOR"

Öte yandan Koza İpek Medya Grubu'na yapılan baskılara da değinen CHP Genel Başkanı, şunları kaydetti: "Şimdi kendisi devlet olmuş bir parti ile mücadele ediyoruz. Televizyonların büroları basılıyor. Gazeteler basılıyor. Gazeteciler ölümle tehdit ediliyor. TV ekranları karartılıyor. Biz demokrasiyi bu amaçla mı yüceltmeye çalıştık."

İnsanların Türkiye'nin geleceğinden endişe duyduklarını vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Huzur isteyen milyonlar var. Ama farklı partilerdeyiz. Şimdi bir partinin altında bir araya gelmeliyiz. Bir parti ülkeyi ne hale getirdi, ateş, kan, gözyaşı var. İkinci bir partimiz var o da her şeye 'hayır' diyor. Bir üçüncü parti var oda Türkiye partisi haline gelemedi. Bir parti var ki adam gibi yönetecek, ülke çıkarlarını savunacak o partinin adı Cumhuriyet Halk Partisi." diyerek konuşmasını tamamladı. CİHAN
<< Önceki Haber Kemal Kılıçdaroğlu: Kendisi devlet olmuş bir parti... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER