Akhisar Belediyespor: 1 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı)


Stat: Manisa 19 Mayıs
Hakemler: Halis Özkahya, Süleyman Özay, Mehmet Kapluhan
Akhisar Belediyespor: Milan Lukac, Tolga Ünlü, Douglas, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Custodio Castro, Merter Yüce, Güray Vural, Nguemo, Julio Sami, Hugo Rodellega
Antalyaspor: Mbolhi, Rıdvan Şikşek, Celutska, Lokman Gör, Sakıb Aytaç, Zeki Yıldırım, Kadir Pekmezci, Lazarevic, Guilherme, Diarra, Samuel Eto
Gol: Dk. 30 Hugo Rodellega (Akhisar Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 25 Custodio Castro (Akhisar Belediyespor), Dk. 40 Guilherme (Antalyaspor)

Süper Lig'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile Antalyaspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Akhisar Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Maç başlamadan önce Tarzan tribünde bulunan Akhisarspor taraftarları, her iki takım futbolcularını el ele tribüne çağırarak fair-play örneği sergiledi.

4. dakikada Samuel Eto'o rakip ceza alanı içinde son çizgiden kale içini çevirdiği topu Akhisarspor Belediyespor savunmasında Caner uzaklaştırdı.

9. dakikada Güray Vural derinlemesine pasıyla takım arkadaşı Rodallega'yı topla buluşturmak istedi ancak Hugo Rodallega bu pozisyonda ofsaytta kaldı.

19. dakikada Antalyaspor'dan Celustka'nın müdahalesiyle Hugo Rodallega yerde kaldı ve hakem serbest atışı verdi. Ceza sahasının dışarısında kaleyi cepheden gören bir noktadan Hugo Rodellega'nın kullandığı serbest atışta, kaleci Mbolhi'ye topa sahip olamadı ve top kornere gitti.

23. dakikada Antalyaspor gole çok yaklaştı. Guilherme'nin ara pasına hareketlenen Lazarevic, bekletmeden kaleye şutunu gönderdi, kaleci Milan Lukac iyi bir müdahaleyle topu kornere çeldi.

27. dakikada rakip yarı alanda topla buluşan Kadir Keleş, uzak mesafeden sol ayağıyla şansını denedi ancak kaleci Mbolhi'nin kontrolünde top, kalenin yanından oyun alanını terk etti.

30. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Bu dakikada Custodio Castro'nun kafayla indirdiği topa rakip ceza alanı ön çizgisi üzerinde sahip olan Hugo Rodallega, üç rakip oyuncu arasından kaleye sağ ayağıyla sert bir şut çıkardı. Savunmaya da çarpan top, kaleci Mbolhi'yi yanıltı ve ağlarla buluştu. 1-0

37. dakikada rakipten kazandığı topa ceza alanının hemen gerisinde topa sahip olan Hugo Rodallega, kaleci Mbolhi'nin önde olduğunu görünce aşırtma bir vuruş denedi ancak Mbolhi bu pozisyonda başarılı bir müdahaleyle topun kontrolünü sağladı.

41. dakikada Antalyaspor önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Guilherme'nin ara pasıyla rakip ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan Diarra'nın müsait pozisyonda sol ayağıyla yaptığı vuruşta top kale üzerinden oyun alanını terk etti.

Geri kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ilk yarıyı ev sahibi Akhisarspor 1-0 önde bitirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor: 1 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER