Kenan Işık tweeti ortalığı karıştırdı

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın twitter hesabından oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın vefat ettiği paylaşıldı. Atılan bu tweetin ardından Kenan Işık'ın vefat ettiği haberi sosyal medyada hızla yayıldı. Aile yakınları ünlü oyuncunun hayatta olduğunu söyledi.

Kenan Işık tweeti ortalığı karıştırdı

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın paylaştığı bu tweet sosyal medyayı karıştırdı Hazinedar, Twitter'dan 02.10'da yaptığı paylaşımda "Değerli tiyatro sanatçımız Kenan Işık'ı kaybettik. Onu daima gülen yüzüyle anımsayacağım. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı. Aile yakınları ise ünlü oyuncunun sağlık durumunda bir değişiklik olmadığını ve hayatta olduğunu söyledi. 

KENAN IŞIK'IN AİLESİ YALANLADI

Belediye Başkanı Hazinedar'ın bu tweeti üzerine, Kenan Işık için sosyal medyada başsağlığı mesajları yayınlanmaya başladı. Işık'ın ailesi tarafından yapılan açıklamada ise bu iddia yalanlandı. Aile yakınları, ünlü sanatçının sağlık durumunda bir değişiklik olmadığını ve hayatta olduğunu söyledi.

HAZİNEDAR ÖZÜR DİLEDİ

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Kenan Işık'ın ölümünün asılsız olduğunu öğrendiğini, Işık'ın ölümünü paylaşan sosyal medya danışmanı hakkında işlem yapıldığını açıkladı.  Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Kenan Işık'ın ölümü ile ilgili Twitter'dan saat 02.10'da yaptığı paylaşımda "Değerli tiyatro sanatçımız Kenan Işık'ı kaybettik. Onu daima gülen yüzüyle anımsayacağım. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra Işık'ın ölmediği beyanları sosyal medyaya yansıdı. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın Twitter adresinden ünlü sunucu Kenan Işık öldü diye mesaj atan danışman özür dileyerek görevini bıraktı

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın Twitter hesabından gece saatlerinde Kenan Işık öldi diye mesaj atılmıştı. Olayın medyada yer alması üzerine Hazindar, ölümünün asılsız olduğunu öğrendiğini, Işık'ın ölümünü paylaşan sosyal medya danışmanı hakkında işlem yapıldığını açıklamıştı. Bunun üzerine Hazinedar'ın danışmanı Mücahit Avcı da görevinden ayrıldığını Twitter hesabından duyurdu.  Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Kenan Işık'ın ölümü ile ilgili Twitter'dan saat 02.10'da yaptığı paylaşımda "Değerli tiyatro sanatçımız Kenan Işık'ı kaybettik. Onu daima gülen yüzüyle anımsayacağım. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra Işık'ın ölmediği beyanları sosyal medyaya yansıdı. Ardından Hazinedar olay üzerine tekrar bir mesaj atarak "Dün gece sosyal medyadaki bir çok paylaşım üzerine sosyal medya danışmanım Kenan Işık hakkında bir tweet atmış. Bu sırada yurtdışında bulunmam nedeniyle olayın asılsız olduğunu yeni öğrendim. Sosyal medya danışmanım hakkında gereken işlem yapılmıştır. Bu üzücü durumu öğrenir öğrenmez sevgili Kenan Işık'ın eşi Beril hanımı da arayarak üzüntülerimi belirtmiş bulunmaktayım." ifadelerini kullandı. Olayın ardından Murat Hazinedar'ın danışmanı Mücahit Avcı Twetter hesabın özür dileyerek görevinden ayrıldığını duyurdu. Avcı mesajında şunları yazdı: "Dün gece Kenan Işık hakkında gördüğüm bir kaç tweet üzerine danışmanlığını yapmakta olduğum Beşiktaş Belediye Başkanı Sn. Av. Murat Hazirnedar'ın sosyal medya hesaplarından bir duyuru yayınladım. 

Bu duyuruyu bir kaç tweeti esas alarak atmış olmanın büyük bir hata olduğunu kabul ederek bugün itibariyle Beşiktaş Belediye Başkanı Sosyal Medya Danışmanlığı görevimi Sn. Av. Murat Hazirnedar ile görüşmemiz neticesinde bırakmış bulunmaktayım.  Bu üzücü gelişme sonucunda benim için tek güzel şey Kenan Ağabeyin hayatta olmasıdır. Başta Işık ailesi olmak üzere tüm kamuoyundan özür dilerim. 

Mücahit Avcı 
Sosyal Medya Danışmanı"

O TWEETLER

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Twitter'dan Işık'ın ölümü ile ilgli atığı son mesajda "Dün gece sosyal medyadaki bir çok paylaşım üzerine sosyal medya danışmanım Kenan Işık hakkında bir tweet atmış. Bu sırada yurtdışında bulunmam nedeniyle. Sosyal medya danışmanım hakkında gereken işlem yapılmıştır." ifadelerini kullandı. 





ORTALIĞI KARIŞTIRAN İLK TWEET



SPOR SALONUNDA BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

Kenan Işık, 2014'ün mart ayında gittiği spor salonunda saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşerek başını çarpmıştı. Çarpmanın ardından Amerikan Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınan Işık yaklaşık 3,5 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Hastaneden çıkarılan usta ismin tedavisine evde devam edilmişti.

KENAN IŞIK KİMDİR ?

1947 yılında Malatya'da doğdu. Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğu. Ailesinde sanatla uğraşan kimse olmamasına rağmen ilkokulda müsamerelerden başlayarak hep tiyatro ile ilgili oldu.

Şiirler okudu, piyeslerde başrol aldı. Ortaokuldayken Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başladı. Ankara'da liseyi okurken Meydan Sahnesi'ne girdi. 17 yaşında profesyonel tiyatrocu olan Işık, Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.

1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı oldu. Onlarca oyun yazdı, sahneye koydu. Oyuncu, yazar, yönetmen ve seslendirme sanatçısı olarak 30'un üzerinde ödül aldı. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı. "Kim Beş Yüz Bin İster?" yarışma programının sunucusu olarak daha geniş kitle tarafından tanındı.

<< Önceki Haber Kenan Işık tweeti ortalığı karıştırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER