Kılıçdaroğlu 24 Ekim'de Malatya'ya gelecek

Kılıçdaroğlu 24 Ekim'de Malatya'ya gelecek

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Ekim Cumartesi günü Malatya'ya geleceğini bildirdi.

Enver Kiraz, il binasında düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Malatya'ya düzenleyeceği seçim gezisine ilişkin bilgi verdi. Kılıçdaroğlu'nun 3 ilçe ile kent merkezinde programlar düzenleyeceğini ifade eden Kiraz, "Türkiye'de son zamanlarda 'önce insan, birlik önce Türkiye' diyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışmaları kapsamında Malatya'ya geliyor. Daha önce Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı gibi miting yapmayacağız. Bir gezi gerçekleştireceğiz. Türkiye'nin tüm illerinde mitinglerimizi iptal etmiştik. Dolayısıyla Malatya'da da bir miting değil gezi çerçevesinde gelecek genel başkanımız." dedi.

Kiraz, Kılıçdaroğlu'nun programını ise şöyle açıkladı: 24 Ekim Cumartesi günü gelecek genel başkanımıza saat 09.00'da havaalanında karşılama olacak. İlk olarak 09.30'da Akçadağ'da bir program olacak. Saat 11.00'de Doğanşehir ilçesinde bir program gerçekleştireceğiz. Saat 12.30'da Hekimhan ilçesinde bir ziyaret gerçekleştireceğiz. Saat 14.00 itibariyle Malatya merkezde bir şehir turu yapacağız. Saat 15.00'de de Emeksiz Meydanı'nda bir karşılama olacak. Sayın Genel Başkanımız burada halka hitap edecek. Tabi 15.30 itibariyle de Malatya'dan ayrılacak. Biz bu programlar çerçevesinde Akçadağ, Doğanşehir, Hekimhan ve merkezdeki vatandaşlarımızı Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu ile buluşmaya davet ediyoruz. Partimizin programını da bizzat duymalarını arzuluyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu 24 Ekim'de Malatya'ya gelecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER