Kırşehir'de 9 ayrı suçtan aranan kadın 4 sahte kimlikle yakalandı


Kırşehir'de 9 ayrı suçtan aranan hırsızlık şüphelisi kadın, üzerinde 4 ayrı kişi adına düzenlenmiş sahte kimlikle suçüstü yakalandı.

Kırşehir'in Mucur ilçesine bağlı Kılıçlı köyünde H.Ç. isimli bir kişinin evinden ziynet eşyaları çaldığı tespit edilen şüpheli Y.Y., aynı köyde başka bir evden de hırsızlık yapmaya çalışırken suçüstü yakalandı.

Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube ekipleri tarafından yakalanan şüpheli Y.Y.'nin üzerinde farklı kişiler adına düzenlenmiş 4 sahte kimlik ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre şüpheli Y.Y.'nin daha önceden de Kırşehir merkeze bağlı Yukarıhomurlu ve Dulkadirli köyleri ile Mucur ilçesine bağlı Tataryeğenağa köyünde evden ve otomobilden hırsızlık ile dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla hakkında 9 suçtan arama kaydı bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan şüpheli kadın, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğünde hakkında yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Hırsızlık şüphelisi Y.Y,'nin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi. CİHAN
<< Önceki Haber Kırşehir'de 9 ayrı suçtan aranan kadın 4 sahte kimlikle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER