Kız arkadaşını bulana kadar durakta yaşayacak


Kız arkadaşını aramak için geldiği İzmir'de, yıllardır bir otobüs durağının üstünde yatıp kalkan genç, yetkililerden yardım istiyor. Kız arkadaşını bulana kadar durağın üzerinde kalmaya devam edeceğini belirten genç, "Adresim, Montrö durağının üstü." diyor.

İstanbul'dan 2008 yılında gelen 28 yaşındaki Doğukan Kaya, Kültürpark'ın Montrö kapısının yanındaki otobüs durağının üzerinde yatmaya başladı. Sevgilisinin kendisini terketmesi üzerine İzmir'e geldiğini ifade eden Kaya, durağın üzerine yerleşti. Annesiyle babasının ayrı olduğunu ve uzun süredir irtibat kurmadıklarını dile getiren Kaya, çok sevdiği kız arkadaşının peşinden geldiğini ve bulana kadar durağın üstünde yaşayacağını söylüyor.

Durağın üzerini kapatan ağaçların kesildiğini anlatan Kaya, "Buradaki ağaçları kestiler. Niye kestiler anlayamadım. Buraya 2008 yılında geldim, sekiz senem doldu burada. Uzun zaman geçti. Bir kızı çok sevmiştim. Çok sevmiştim ama bu kızı kaçırdılar İzmir'e. Ben de İzmir'e peşine düştüm. İstanbul'u terkettim. İşimi gücümü, her şeyimi bıraktım. Müzisyenlik yapıyordum. Onu bulamıyorum. Tek isteğim onu bulmam. Başına bir şeyler geldi, onu bulamadığım için de bu hallere düştüm." dedi.

'ADRESİM MONTRÖ DURAĞININ ÜSTÜ'

Çevredekilerin yardımıyla geçimini sağlayan Doğukan Kaya, "Lütfen, kaçırılan kız arkadaşımı bulun. Tek isteğim bu sizden. Gören duyan varsa adresim, Montrö durağının üstü. Kız arkadaşımı kaçırdılar, bulun. İsmi Gün Çiçek, lütfen bulun." diye yardım istedi.

Kendini durağın üstünde görenlerin önce şaşırdığını anlatan Kaya, "Sevenim çok. Gelen geçen resmimi çekiyor. Konuşuyorlar, yanıma geliyorlar. Beni seviyorlar gerçekten. Ben sadece burada yatıyorum." şeklinde konuştu. Durağın evi olduğunu belirterek, "Onu bulana kadar buradayım. Onu bulmadan bu bölgeden ayrılmayacağım. Onu bulursam bu hayattan kurtulurum." dedi.

Kimi vatandaşlar, yıllardır otobüse bindikleri durakta gördükleri Doğukan Kaya'yı tanısa da kimisi merakından özellikle görmeye gidiyor. Kaya'nın durak üzerinde yaşaması sadece otobüs bekleyenlerin değil, yoldan arabalarıyla geçenlerin de ilgisini çekiyor. Bu sürücülerden Ali Sarı, "Dört senedir tanıyorum. Çok zor durumda kendisi. Çok sevdiği bir kız varmış, ondan ayrılmış, sonra onun yüzünden bu hallere düşmüş. Allah yardımcısı olsun." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Kız arkadaşını bulana kadar durakta yaşayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER