Kocaman: Bu maçta 2 puan bıraktığımız için üzgünüz


Süper Ligin 21. haftasında Torku Konyaspor evinde Osmanlıspor'u ağırladı. Torku Arena'da oynanan maç 1-1 berabere sonuçlandı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor'un son derece formda bir takım olduğunu belirterek, "Son 2 maçını kazanmış bir takım olarak buraya geldi. Rakipler için tehdit edici bir deplasman takımı. Bizi hırpalamaya çalışacaklarını biliyorduk. Amacımız onların hızlı olduğu dönemleri atlatarak, maçı ikinci yarıya taşımaktı." dedi.

Mücadelenin ikinci yarısında da kendi organizasyonlarını ve fizik güçlerini avantaja dönüştürmeyi hedeflediklerini söyleyen Kocaman, "Genel olarak maç bu şekilde devam etti. Ancak işimizi bozan yediğimiz gol oldu. O andan itibaren verdiğimiz reaksiyon iyiydi. Galip gelmek için de birkaç tane etkili atağımız oldu. Osmanlıspor da maçın hiç bir anında oyunu bırakmadı. Bizim istediğimiz kadar onlar da maçı istediler. Bu maçta 2 puanı kaybettiğimiz için üzülüyoruz. Öbür taraftan da böyle bir takım karşısında yeniden eşitliği sağlamak ve ondan sonra da sürekli kazanmak için oynamaya çalışmak da bizim bugünkü artılarımızdan bir tanesiydi."

"BU MAÇ BİZE ÖZ GÜVEN GETİRDİ"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise müsabakada Torku Konyaspor'a ve zaman zaman da kendilerine gel-gitler yaşandığını söyledi.

Konya deplasmanın önemine dikkat çeken Mustafa Reşit Akçay, aldıkları bir puan ve ortaya koydukları oyunun kendilerine bundan sonrası için de öz güven getirdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Sonuçta her iki takımda beraberlikle sonuçlanan bir maç oynamış oldu. Bu maç bize öz güven ve disiplin konusunda çok iyi şeyler öğretti. Bunu da Torku Konyaspor'a borçluyuz. Çünkü iyi bir takımla oynadık. Çok disiplinli ve topun arkasına çok çabuk gelebilen ve hızlı atak yapma özelliği de var. Özellikle ikinci yarı oyuncu değişiklikleri bizi ikinci yarı son bölümde bizi zorladı. Ama deplasmanda bizim gibi alttan kurtulmaya çalışan takımlar için puan her zaman puandır."
CİHAN
<< Önceki Haber Kocaman: Bu maçta 2 puan bıraktığımız için üzgünüz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER