Konyalılar Hollanda maçına hazır


2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Hollanda ile 8. maçına çıkacak A Milli Futbol Takımı'nı Konya halkı yalnız bırakmadı. Konya Torku Arena'da saat 19.00'da başlayacak maç için taraftarlar stada gelmeye başladı.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 8. maçında bugün Konya'da Hollanda ile karşılaşacak. Konya Torku Arena'da saat 19.00'da başlayacak maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Miguel Mateu Lahoz yönetecek. A Milli Futbol Takımı'nın Hollanda maçı Show TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Bu zorlu karşılaşma öncesi taraftarlar da millileri yalnız bırakmadı. 42 bin kişilik statta tüm biletler tükendi. Kritik karşılaşmanın başlamasına saatler kala taraftarlarda yavaş yavaş stada gelmeye başladı. TFF, Hollanda maçı için 40 bin bayrak hazırladı. Hollanda maçı öncesi taraftarlar, bayrak şovu yaparak millileri coşturacak. Ayrıca karşılaşma öncesi stat çevresinde de çeşitli aktiviteler gerçekleştiriliyor.

TARAFTARLAR HOLLANDA'DAN KORKMUYOR

Karşılaşma için stada gelen taraftarlar, Hollanda karşısında ümitli olduklarını belirtti. Ağırlıklı olarak 2-1 kazanacaklarını ifade eden taraftarlar golleri ise Arda Turan'ın atacağını kaydetti.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU HOLLANDA MAÇINI STATTA İZLEYECEK

Bu arada Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bazı bakanlar Türkiye – Hollanda maçını Torku Arena Stadı'nda izleyecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Konyalılar Hollanda maçına hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER