Organize bir evlilik teklifi hikayesi

Göl kenarında oltayı çeken genç kızı evlilik teklifiyle şaşırttı.

Organize bir evlilik teklifi hikayesi

Ankara'da makine mühendisi Süleyman Kahraman, beş ay önce tanıştığı kız arkadaşına alışılmamış bir evlilik teklifi yaptı. Balık tutmayı seven arkadaşını Göksu Parkı'na götüren Kahraman’ın oltanın ucuna bağladığı pırlanta yüzüğü çeken gelin adayı, neye uğradığını şaşırdı. 

Türkiye Mimar ve Mühendisler Odası’nda makine mühendisi olarak çalışan Kahraman, bankacı kız arkadaşı Şeyma Semiz’e ilginç bir evlilik teklifinde bulundu. Balık tutmayı ve klarnet dinlemeyi seven Semiz için kolları sıvayan Kahraman, bir organizasyon yaptı. Akrabalarından da yardım alarak, bir oltanın ucuna bağladığı pırlanta yüzüğü göle attı. Bir kameraman ve bir fotoğrafçı da çifti uzaktan takibe aldı. Hazırlıkların ardından Süleyman Kahraman, hafta sonu kız arkadaşını, ilk buluştukları yer olan Göksu Parkı’na götürdü. Göl kenarında yürüyen çift, bir süre sonra sözde balık tutan şahsın yanına geldi. Kahraman, “Rastgele birader. Nasıl, balık var mı? Biz de balık tutmayı çok severiz, rica etsem bir şansımızı deneyebilir miyiz?” diyerek oltayı aldı. İkili, oltayı çekmeye başladı. Yavaş yavaş sudan çıkmakta olan oltanın ucundaki yüzüğü gören gelin adayı, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yüzüğü aldıktan sonra arkasına dönen Şeyma Semiz, "Hayatının Geri Kalanını Benimle Geçirmek İster misin?" yazılı pankartı da görünce şoke oldu. 
<a href='/haberleri/Evlilik-teklifi' class='textetiket' title='Evlilik teklifi haberleri'>Evlilik teklifi</a>
Klarnetli orkestra da, “Teklif Ediyorum Benimle Evlenir misin?” şarkısıyla iskelenin ucunda görünmeye başladı. Gelin adayının önünde diz çöken Kahraman, teklifine "Evet" cevabı aldı.  Çevrede bulunan vatandaşlar da yaşananları büyük bir şaşkınlıkla seyretti.
<< Önceki Haber Organize bir evlilik teklifi hikayesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER