Kurumlar kan bağışında yarışıyor


Türk Kızılayı Adana Şubesi'nce başlatılan kan bağışı kampanyasına vatandaşların yanı sıra çeşitli kurumlar da çalışanlarıyla birlikte katılıyor.

Kızılay'a kan bağışı yaparak destek veren bu kurumlardan birisi de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Adana İl Müdürlüğü oldu. Adana Huzurevinde, bir törenle gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç, Huzurevi Müdiresi Nurdan Avcı başta olmak üzere, kurum yöneticileri ve çalışanları tarafından kan bağışında bulunuldu.

Şube Başkanı Ramazan Saygılı, bağış sonrası İl Müdürü İsmail Kılıç'a bir plaket verdi. Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Çetinkaya ise Kızılay'ın rozetini taktı. Ramazan Saygılı, Kızılay olarak sürdürdükleri kampanyaya Adanalıların ilgisinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Kan stoklarının azalmaması ve kullanılan kanın yerine konulması için bağışın sürekli olması gerektiğinin altını çizen Saygılı, "Toplumu, milletimizi, ailemiz olarak görüyoruz. Ailemizin hiçbir ferdini zor durumda bırakmak istemeyiz. Bunun için 'ailemiz' dediğimiz tüm halkımızı kan bağışlamaya çağırıyoruz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kurumlar kan bağışında yarışıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER