Kurumsal Basketbol Ligi, İstanbul'dan sonra Ankara'da


İstanbul'un ardından Ankara'da düzenlenmeye başlayacak olan Kurumsal Basketbol Ligi Ocak ayında start alacak.

Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında Ankara Kurumsal Basketbol Ligi hakkında bilgi verildi. Toplantıda konuşan Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, gerçekten çok büyük bir ilginin olduğunu vurgulayarak, "Bu kadar soru biz Milli Takım kadrosunu açıklarken gelmiyor. Burada Emre'yi tebrik ediyorum. İstanbul'da çok güzel bir organizasyon yaptı. Her anlam çok güzel bir organizasyon yapıldı. Ersin Abi'ye Ankara'da başarılar diliyorum. İkisinin birlikteliği çok iyi olacak. Oyuncu olarak ben çok keyif aldım. Şirketlerinde keyif alacağına inanıyorum. Federasyon olarak her zaman arkalarında olacağız. Ankara'nın böyle bir organizasyona ihtiyacı vardı. Bu organizasyon gerçekten çok profesyonel. Bunu insanlar ve şirketler yaşayınca daha iyi idrak edecekler. En kısa zamanda İstanbul ile aynı seviyeye gelinecektir." dedi.

Kurumsal Basketbol Ligi Ankara Kurucusu Ersin Eroğlu ise tamamen ihtiyaç nedeniyle böyle bir organizasyon düzenlendiğini kaydederek, "Kurum içerisinde biraz spor ve basketbol geçmişi olan pek çok eski sporcu spor yapma imkanı bulamayıp kurumlar arası adil düzenin sağlandığı bir organizasyon olacak. Bu etkinlikte sadece spora değil hem sağlıklı bir atmosferde spor yapma imkanı bulmak hem de çalışanlarla yöneticilerin bir araya geldiği sosyal bir ilişki kurduğu aralarındaki sadakat bağlarını geliştiği ortamı oluşturan bir etkinliktir." ifadelerini kullandı.

Organizasyonla ilgili bilgi veren Eroğlu son olarak şunları söyledi: "Lig Ocak 2016'da başlayacak. Haziran 2016 final maçıyla bitecek. Her hafta sonu yaklaşık 150 maç oynanacak. Maçlar TED Üniversitesi yeni spor salonu ile TOBB ETÜ Üniversitesi spor salonunda oynanacak. Her şirket ve kurum en az 15 maç oynayacak. Her maçın görselleri video ve fotoğraflar çekilecek. Maçlar TBF resmi lig organizasyon kuralları, hakemleri masa ve istatistik görevlileri yönetiminde oynanacak."

CİHAN
<< Önceki Haber Kurumsal Basketbol Ligi, İstanbul'dan sonra Ankara'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER