Fenerbahçe kafilesi Adana'da coşkuyla karşılandı


Süper Lig'in 12. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Fenerbahçe kafilesi özel uçakla Adana'ya geldi. Adana Havalimanı'nda taraftarın meşaleler yakarak sevgi gösterisinde bulunduğu 23 kişilik sarı-lacivertli ekip ve yöneticiler otobüsle dinlenecekleri otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.

Bu arada Fenerbahçeli futbolculardan Ertuğrul ve Raul Meireles bir alışveriş merkezindeki Fenerium'da taraftarın satın aldığı formaları imzaladı. Taraftarın imza almak için sıraya girdiği mağazada konuşan Meireles, yoğun ilgiye teşekkür etti. Taraftarın, takımın arkasında olduğunu her zaman kendilerine hissettirdiğini ifade eden Meireles,"Onların bu sevgisini ve ilgisini görmek güzel." ifadelerini kullandı. Kaleci Ertuğrul Taşkıran ise uçaktan iner inmez ayaklarının tozuyla taraftarlarla buluşmaya geldiklerini dile getirdi. Beklediklerinin üzerinde bir kalabalıkla karşılaştıklarına dikkat çeken Ertuğrul, "Taraftarımız çok ilgi göstermiş. Bu bizi çok mutlu etti. Son zamanlarda bu tür organizasyonlar çeşitli yerlerde yapılıyordu. Bugün de Adana'da oldu. Bizde onlarla birlikte olmaktan mutluyuz. Bugün formalarını imzalayacağız, fotoğraflar çekeceğiz. Mağazada insanlar aşırı ilgi göstermiş. Bu Fenerbahçe'nin büyüklüğünün kanıtı. Bizde birlikte olacağımız için heyecanlıyız." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin 23 kişilik kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Bruno Alves, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Raul Meireles, Ozan Tufan, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Mehmet Topuz, Lazar Markovic, Luis Nani, Fernandao ve Robin van Persie
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe kafilesi Adana'da coşkuyla karşılandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER