Kutlu Doğum etkinliği kapsamında verilen konferansa büyük katılım oldu

Kutlu Doğum etkinliği kapsamında verilen konferansa büyük katılım oldu

Mersin'in Silifke ilçesinde Gül Demeti Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası'nda Araştırmacı Yazar Muhammed Emin Yıldırım Silifke Belediye Düğün Salonu'nda ilçe halkıyla buluştu. Gül Demeti Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından hazırlanan 'Seni anlamayan yürek kalmasın' konulu programına yoğun katılım oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan program Kur'an-ı Kerim okunmasıyla devam etti. Kürsüye davet edilen Muhammed Emin Yıldırım'ın davetlileri selamlayarak konuşmasına başlaması, büyük bir heyecan ve dikkatle takip edildi.

Çeşitli dini konuların yanında, yaşamanın zorluklarına rağmen, imanı muhafaza ve dini en güzel şekilde temsil etmenin farklı bir duygu olduğuna, Peygamber Efendimiz, birlikte yaşama ahlakı ve hukuku konularına yer verilirken, programa yoğun ilgi gösteren Silifkelilere teşekkür eden Muhammed Emin Yıldırım yaklaşık bir saat sahnede kaldı.

Sohbetin ardından hafızlar ilahiler söylerken, yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Programa Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, İlçe Müftüsü Emin Yüksek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, Gül Demeti Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Silifkeli katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Kutlu Doğum etkinliği kapsamında verilen konferansa büyük... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER