Kuyumcu dükkanını yeğenler soymuş


Konya'da dün sabah soyulan kuyumcunun, işyeri sahibinin yeğenleri tarafından soyulduğu ortaya çıktı. İki kişinin, geçmişte aralarında iş ortaklığı bulunan dayılarının babalarına haksızlık yaptığı düşüncesiyle soygunu gerçekleştirdikleri belirlendi.

Merkez Selçuklu ilçesinde bulunan kuyumcu dükkanını dün sabah 09.00 sıralarında soyuldu. İhbarı üzerine inceleme yapan polis ekipleri, yüzü maskeli iki kişi tarafından 6 kilo altın ve 35 bin lira paranın çalındığını belirledi. Polis, dükkan ve çevredeki 70 kadar güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Kamera görüntülerinde dükkan sahiplerinin iddia ettiği yönde eşkale uygun kimseye rastlanmadı. Polis, kuyumcu dükkanında çalışan aynı zamanda dükkan sahibinin yeğeni olan F.Ü. ve T.Ü.'nün ifadelerine tekrar başvurdu. İfadelerinde tutarsızlık olduğu görülen iki kardeş, polis merkezinde yapılan sorgularında soygunu kendilerinin yaptığını itiraf etti.

Polisteki ifadelerinde, babaları Ş.Ü. ve dayıları Y.A.'nın bir süredir ortak olduklarını ve dayıları ortaklıktan vazgeçmek isteyince soygun planını yaptıklarını söyledi. İki kardeş, çalındığını iddia ettikleri altın ve paraları F.Ü.'nün kız arkadaşı N.A.'ya verdiklerini itiraf etti. N.A.'nın altın ve paraları alarak dükkandan ayrılmasından sonra polise silahlı soygun ihbarı yaptıkları anlaşıldı.

Dayılarının kuyumcu dükkanını soydukları ortaya çıkan iki kardeş, ifadeleri alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN
<< Önceki Haber Kuyumcu dükkanını yeğenler soymuş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER