Kâhta'da ilk ders zili çaldı


Uzun bir yaz tatilinin ardından ülke genelinde olduğu gibi Adıyaman'ın Kâhta ilçesine bağlı yaklaşık 4 bin nüfuslu Salkımbağı (Alut) köyünde 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı.

Üç aylık yaz tatilinin ardından yaklaşık 261 öğrencinin öğrenim gördüğü ve 16 eğitimci ve 2 idarecinin görev yaptığı Salkımbağı köyü Ortaokulunda 2015-2016 eğitim-öğretim yılı, ilk ders zilinin çalmasıyla başladı. Sabahın erken saatinde okullarına gelen öğrenciler ilk günün heyecanını yaşadı. Uzun ve güzel bir tatil geçirdiklerini ifade eden öğrenciler, yeni eğitim-öğretim yılının açılmasıyla okullarına ve öğretmenlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Yeni eğitim ve öğretim yılı başlaması dolayısıyla Okul bahçesinde tören düzenlendi. Törene öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
Törende Konuşan Okul Müdürü Mehmet Akel, yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade ederek, yeni öğretim yılında yeni dostluklara, güzel günlere ve aydınlık fikirlere için yeniden bir araya gelmenin coşkusu ve heyecanı içerisinde olduklarını belirtti. CİHAN
<< Önceki Haber Kâhta'da ilk ders zili çaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER