Laralı öğrencilerden 'Kutlu Doğum'a farklı kutlama

Laralı öğrencilerden 'Kutlu Doğum'a farklı kutlama

Özel Nevşehir Lara Eğitim Kurumları öğrencileri 'Kutlu Doğum Haftası'nda Peygamber Efendimiz(sav)'in dünyayı şereflendirmesini anmak ve anlatmak adına ortaokul öğrencileri sınıflarındaki panoları süsledi. Her sınıfın kendi çalışmaları sonucunda sınıf panoları Peygamber Efendimizi(sav) anlatan resim, yazı ve değişik süslemelerle renklendi. Yapılan süslemelerde elektronik unsurların kullanılmış olması panolara etkileyici bir görünüm kazandırdı.

'NAAT GECESİ DÜZENLEYECEKLER'

Özel Nevşehir Lara Eğitim Kurumları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresi öğretmenlerinden oluşan jüri, sınıfları tek tek gezerek yapılan özverili çalışmaları puan vererek değerlendirdi. Bunun yanısıra 20 Nisan Pazartesi günü saat 20.00 de Dedeman Otel'de ortaokul sınıflarının oluşturduğu koroların ilahiler söyleyeceği bir naat gecesi düzenliyor.

Okul Müdürü Ulaş İnönü, "Peygamber Efendimizin(sav) anılıp anlaşılması adına her gün etkinlik yapılsa değer. Öğrencilerimiz de Efendimiz'e(sav) yönelik sevgi, saygı ve bağlılığın artması adına düzenlediğimiz etkinliklerde gördüğümüz ilgi ve alaka bizi çok sevindiriyor. Bu vesileyle Pazartesi günü Dedeman Otel'de yapılacak Naat Gecesi etkinliğine Nevşehir halkını davet ediyorum" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Laralı öğrencilerden 'Kutlu Doğum'a farklı kutlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER