Burdur'da Kutlu Doğum coşkusu

Burdur'da Kutlu Doğum coşkusu

Burdur Eğitim Gönüllüleri Derneği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde; Ertuğrul Erkişi'nin de katıldığı maneviyat yüklü bir program gerçekleştirildi. Etkinlikte Herkes O'nu Okuyor' yarışmasında dereceye girenlere de ödülleri verildi.

Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen programa Burdur merkez ilçe ve köylerinden yoğun katılım oldu. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Afganistanlı Senaullah Habibullah'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Burdur Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Necip Bedur, insanların kendi akılları ile hareket ettiği günümüzde Peygamberimiz'in hayatını okuyup O'nun fetaneti ve aklı ile hareket edip ona göre bir hayat yaşamanın öneminin bir kat daha arttığını, aksi halde bozulan değerlerin daha da bozulacağını söyleyerek programa katılan, destek veren herkese teşekkür etti.

Sınavlar sonucunda Yetişkinler Kategorisi yazılı sınavda Memiş Sağlam, İnternet Kategorisinde Erhan Güler birinci olurken, Lise Kategorisinde yazılıda Elif Arıkan, internette Arif Topçu, Ortaokul Kategorisinde yazılıda Hatice Yaren Albeni, internette Mehmet Şenöz, İlkokul Kategorisinde yazılıda Eray Erkuş birinci olurken, internette ise Merve Begüm Gündüz birinci oldu.

Dereceye girenlere ödüller; Burdur Bağımsız Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, MHP Burdur İl Başkanı İbrahim Sakızcı, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Mehmet Türksoy ve MHP Burdur milletvekili Adayı Alpaslan Dursun verdi.

Programda bir konuşma yapan Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, "Sanıyorum Kutlu Doğum programları içinde katılımı en yüksek programlar Herkes O'nu Okuyor etkinlikleri oluyor. Tüm Türkiye'de binler, onbinler, yüzbinler şimdilerde ise milyonlar bu programlara ilgi gösteriyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen bu etkinliğin ilkine de geçen yıl katılmıştım. Bu program Efendimiz'i anmayı, anlatmayı hedefliyor. Toplumun her kesiminden de ilgi görüyor. İnşallah bu program büyür. Efendimiz'in sünneti herkes tarafından öğrenilir, yaşanır ve Türkiye'ye örnek olur. Türkiye'deki her eve girer inşallah. Düzenleyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

SANATÇI ERTUĞRUL ERKİŞİ SAHNE ALDI

Ödül töreninden sonra sanatçı Ertuğrul Erkişi, sahne aldı. Sevdim Seni ilahisi ile programına başlayan Ertuğrul Erkişi, Itri'nin Salatü Selam'ını katılımcılarla beraber seslendirdi.
Program sonunda, Burdur Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Necip Bedur, Ertuğrul Erkişi'ye çiçek takdim etti.

CİHAN
<< Önceki Haber Burdur'da Kutlu Doğum coşkusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER