Lucescu çok bu kez çok sert konuştu

Ülkemizde yıllarvca teknik patronluk yaptıktan sonra adeta kovulurcasına gönderilen Lucescu Zdaha fazla dayanamayıp konuştu.

Lucescu çok bu kez çok sert konuştu

Ülkemizde yıllarvca teknik patronluk yaptıktan sonra adeta kovulurcasına gönderilen Lucescu 11 yılın ardından hâlâ geldi gelecek gibi tartışmalara konu olmaktan çok sıkılınca çareyi etraflı bir açıklama yapmakta buldu.

Zaman'dan Ahmet Çakır'a konuşan Rumen hocanın her halinden çok öfkeli olduğu anlaşıyordu.

İşte o makalenin ilgili bölümü:

"İki sezon bir büyük kulübümüzde iki sezon da ötekinde çalıştıktan sonra ülkemizden ayrılan ünlü Rumen hoca Mercie Culescu ile ilgili olarak, o günden bu yana hemen her sezon “geri dönüyor” haberleri gazete ve televizyonlarda yer alır. Medyanın palavra yarışında dünya rekorları kırdığı bu dönemde Rumen hocanın defalarca değişik kulüplerimizle anlaştığı yazıldı, söylendi. Birkaç kez de aynı yolla milli takımın başına getirildi.

Ülkemizden ayrıldığı 11 yıldan bu yana sürekli olarak geri döneceği ileri sürülen ünlü Rumen hoca Mercie Culescu, Türkiye'ye asla dönmeyeceğini açıkladı. Kendisini adeta bir sahtekâr gibi gösteren haber ve yorumlardan dolayı çok öfkeli olduğunu belirten ünlü hoca, "Bundan sonra seyahat için bile ülkenize gelmeyeceğim." dedi."


<< Önceki Haber Lucescu çok bu kez çok sert konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER