Macaristan: 2 - Norveç: 1


Stat: Groupama Arena
Hakemler: Carlos Velasco Carballo, Roberto Alonso, Juan Yuste (İspanya)
Macaristan: Király, Lang, Kádár, Fiola, Guzmics, Elek (Dk. 46 Pinter), Dzsudzsák, A. Nagy, Kleinheisler (Dk. 74 Nemeth), Lovrencsics, Priskin (Dk. 62 Böde)
Norveç: Nyland, Hovland, Elabdellaoui, Aleesami, Forren, Tettey, Johansen, Henriksen, Ødegaard (Dk. 46 Helland), Skjelbred (Dk. 80 Berget), Elyounoussi (Dk. 46 Pedersen)
Goller: Dk. 14 Priskin, Dk. 83 Henriksen (kendi kalesine) (Macaristan), Dk. 87 Henriksen (Norveç)
Sarı kartlar: Dk. 11 Johansen, Dk. 65 Forren (Norveç), Dk. 72 A. Nagy, Dk. 81 Böde (Macaristan)

EURO2016 Fransa'ya gidecek son 4 takımın belirleneceği play off maçlarından ilki tamamlandı ve Macaristan, Norveç'i ikinci maçta da mağlup ederek adını finallere yazdırdı.

Budapeşte'deki Groupama Arena'da oynanan ve İspanya Futbol Federasyonu'ndan Carlos Velasco Carballo'nun düdük çaldığı maçta Macaristan'a galibiyeti ve turu getiren golleri Priskin ve Henriksen kendi kalesine attı. Konuk Norveç'in golünü ise yine Henriksen bu kez rakip kaleye attı.

İlk maçı Norveç'te 1 - 0 kazanan Macaristan, rövanşı da 2 - 1 kazanarak EURO2016 Fransa'daki finallerde mücadele etme hakkını elde etti.

PLAY OFF'TA İKİNCİ RÖVANŞ YARIN İRLANDA'DA

Bu arada play off rövanş maçlarının ikinci gününde yarın İrlanda Cumhuriyeti ile Bosna Hersek İrlanda'da karşı karşıya gelecek.

Bosna'da oynanan ilk maç karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 berabere bitmişti.
CİHAN
<< Önceki Haber Macaristan: 2 - Norveç: 1 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER