Maceracı bu hafta sokakları tarih kokan yer Bursa’da

Her sokağı berekete, tarihe, yeşile ve lezzete açılan bir şehirde baharı birlikte karşılamak ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı sizleri bu hafta sokakları tarih kokan Bursa’ya götürüyor.

Maceracı bu hafta sokakları tarih kokan yer Bursa’da

Maceracı’nın Bursa gezisi, muhteşem bir kahvaltı sofrasıyla açılıyor. 12 çeşitten yapılan bol zeytinyağlı peynir karışımı, zeytinlerin lezzetini bambaşka bir boyuta taşıyan özel zeytin sosu ve süzme yoğurtla buluşan doğal balı ile bu kahvaltı bildiklerinize hiç benzemiyor.



Orijinal Bursa döneri de elbette unutulmuyor. Her biri 130 kilo ağırlığında dev dönerlerin pişmesinden servisine her anı izleyeni kendine hayran bırakıyor.



İnegöl’ün Tahtaköprü Mahallesi’ne uğrayan Maceracı’yı burada çok ilginç bir lezzet karşılıyor. Tavuk, kuzu ve inciklerin muhteşem gösterisine dönüşen kül kebabına mangal lezzetleri eşlik ediyor.



Maceracı çok ilginç bir mutfağı da ziyaret ediyor. Yeşil zeytinlisinden mantarlısına, ananaslısından hurmalısına çok farklı tatlarla buluşan kuru fasulye, fasulye hakkında bildiğiniz her şeyi unutturuyor. Tahinli, pekmezli ve kremalı fasulye tatlısı bu ziyafetin zirvesi oluyor.



Siz de Murat Yeni’nin hiç bitmeyen neşesi ve bir an dinmeyen heyecanı eşliğinde unutulmaz bir Bursa gezisine çıkmaz isterseniz, bu akşam Maceracı’yı sakın kaçırmayın!




<< Önceki Haber Maceracı bu hafta sokakları tarih kokan yer Bursa’da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER