Manavdan para çaldığı iddia edilen zanlı tutuklandı


Nevşehir'de bir manavın kasasından yaklaşık bin lira çaldığı ileri sürülen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, olay güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir merkez Yeni Mahalle Lise Caddesi'nde bulunan bir manava gelen O.D. (18), dükkana girdikten sonra meyve ve sebze alacağını belirterek işyerinde çalışan Ramazan K.'den poşet istedi. Bir süre oyalanan O.D., çalışanın başka müşteriyle ilgilenmesini fırsat bilerek para kasasında bulunan yaklaşık bin lirayı aldı. Sonrasında da manavdan çıktı. Bir süre sonra kasada paranın olmadığını fark eden iş yeri sahibi Aytekin Köstekçi, durumu polise bildirdi. Polis ekiplerinin kamera kayıtlarını incelemesinin ardından şüpheli O.D. gözaltına alındı. Sonrasında da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manav sahibi Köstekçi yaptığı açıklamada, "Ekmek yiyorduk. Müşteri gelince elemanımı gönderdim. Müşteri bir bahaneyle dışarı göndermiş ve kasadaki paraları almış. Kasaya gittiğimde paranın olmadığını gördüm. Elemana sorum, bilmediğini söyledi. Sonrasında kamerayı açtım. Paranın alındığını gördüm. Polise haber verdim. Buraya geldiler. Sonra hırsızlık yapan genci polis buldu. Parayı geri alamadık. Parayı aldıktan sonra harcamış." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Manavdan para çaldığı iddia edilen zanlı tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER