Mario Gomez: Barcelona'ya büyük bir hayranlığım var


Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mario Gomez, İspanya'nın önde gelen kulüplerinden Barcelona'ya büyük bir hayranlık duyduğunu söyledi.

Beşiktaş Dergisi'ne konuşan Mario Gomez, "Kalite yükseldikçe alanı genişletmek istersiniz. Fiorentina ve Münih'de hep biz alan bulmaya çalışırdık ancak Stutgartt'ta ise tam tersi, bu defa biz kapanıyorduk. Yani biz alanı daraltmayı çalışırdık. Bu tamamen sahip olduğunuz oyuncu kalitesiyle alakalı bir durum. Tabii ki yüksek kaliteli futbolcularla açık bir oyun hem oynayana hem seyirciye daha fazla haz verecektir." ifadelerini kullandı.

Spor yazarları, antrenörler, taktisyenlerin 'Hücum etmek maç kazandırır, savunma yapmak ise şampiyonluk kazandırır.' sözüne karşı çıktığını kaydeden Mario Gomez, taraftarların stadyumlara gol görmek için geldiğini söyledi.

Eskiden isyankar bir çocuk olduğunu da anlatan İspanyol kökenli futbolcu Gomez, şöyle devam etti. "Tabii ki büyüyünce daha barışçıl bir insan oldum ama ailede hep ayrıksı bir taraftar olarak kaldım. Barcelona'nın gerçekten büyük bir hayranıyım, fanatiğim hatta. Ailem ise silme Real Madridlidir."

CİHAN
<< Önceki Haber Mario Gomez: Barcelona'ya büyük bir hayranlığım var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER