Havuz medyası hakaret yarışında

Muhalefetin çatı aday olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday göstermesi havuz medyasında yeni hakaret malzemesi oldu

Havuz medyası hakaret yarışında

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ismi ve telaffuzu ile ilgili yapılan haberler ve yorumlar, hakaretamiz ifadelerle devam ediyor. 

TAKKELİ, SARIKLI, CÜBBELİ CHP

Bugün Takvim Gazetesi, manşetten yayınladığı kolajda CHP grubu'nu takkeli, sarıklı, sakallı ve kaftanlı çizdi. Muhafazakar AKP iktidarının kontrolünde çıkan gazetenin kullandığı argümanlar, her gün takip edenler için sürpriz olmazken inananlara hakaret etmeyi alışkanlık edinen gazetenin bağlı olduğu Turkuvaz Grubu AKP'nin en büyük destekçisi olarak biliniyor.


AKİT'E GÖRE TAYYİP ERDOĞAN’I İSTEMEYENLER DOMUZ, KÖPEK, YILAN, AKREP

Akit Gazetesi bugün birinci sayfasından yayınladığı karikatürde ise Tayyip Erdoğan’a destek vermeyenleri “domuz, köpek, yılan ve akrep” olarak çizdi. 

Gazetenin hergün birinci sayfasından yayınlanan karikatür manşet haberle ilişkili oluyor. Gazete Ortak Aday Ekmelettin İhsanoğlu’yla ilgili yaptığı manşetinde “Masonların Adayı” başlığını kullandı.  Manşetin yorumu olarak  Erdoğan’ı cumhurbaşkanı olarak görmek istemeyenler karikatürize edildi. 

Karikatürde “Erdoğan olmasın da” başlığı altında birleşenler; Elinde bir kemik olan köpek, dilini dışarı çıkarmış yılan, sokmak için kuyruğunu kaldırmış akrep, ve dişleri dışarda bağıran bir domuz olarak çizildi. 

Muhafazakarlara hitap ettiğini ileri süren Akit daha önce de defalarca Müslümanlara hakaret etmişti.

<< Önceki Haber Havuz medyası hakaret yarışında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER