Yeni Akit Gazetesi'nden skandal karikatür!

Yeni Akit Gazetesi bugünkü 1. sayfasında skandal bir karikatüre imza attı.

Yeni Akit Gazetesi'nden skandal karikatür!

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası iftira ve hakaret medyasının başını çeken, onlarca kere tekzip edilmesine rağmen yalan haber yapmaktan çekinmeyen Yeni Akit Gazetesi bugün görenleri hayrete düşüren bir karikatürle çıktı. Yayınlarında İslam dinini referans aldığını öne süren ancak yayınlarıyla inananları zan altında bırakan gazetenin çizdiği minare ve müezzin karikatürü bu kadar da olmaz dedirtti. 

Karikatüristin ismini basmaktan çekinen gazete karikatürde, minareye çıkıp ezan okuyan müezzini halkı "Haydin kumpasa, haydin ihanete, haydin yalana" diye camiye çağırttı.

Müezzine 'dinci efendi' yakıştırmasında bulunan gazetenin karikatürü en hafif tabirle 'densizlik' olarak yorumlanırken, İslam karşıtı yayınlarıyla bilinen yayın organlarında bile bu zamana kadar böyle bir hakarete imza atılmadığı belirtiliyor.

İŞTE O KARİKATÜR:


BAŞBAKAN'IN NE DİYECEĞİ MERAK EDİLİYOR

Başbakan Erdoğan, dünkü konuşmasında Zaman Gazetesi karikatüristlerinden Cem Kızıltuğ'u hedef almıştı. Fişleme ve torpille atama iddialarıyla ilgili mülakat masasındaki memurları AK Partili olarak çizen Kızıltuğ'u karikatürü üzerinden yüklenen Erdoğan, ''Bugün baktım bir tane şöyle karikatür var bi yerde. Malum medya diyeceğiz artık. İşe alınmada veya memur alımında jüri, karşısında imtihana girecek olan güya üç tane önünde AK Parti kendilerine göre parti koymuşlar. Üç tane AK Partili dolayısıyla onları devlete alıyor. Bunları siz yaptınız siz. Siz paralel devleti oluştururken sizin düşüncenizde olmayan kimseyi devlete almak istemediniz'' demişti.

Şimdilerde kamuoyu Erdoğan'ın bütün müezzinleri töhmet altına sokan, inançlı insanları rencide eden Akit Gazetesi karikatürü ve çizeriyle ilgili ne söyleyeceğini merakla bekliyor.

<< Önceki Haber Yeni Akit Gazetesi'nden skandal karikatür! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER