Hizmet'e vuracağım diye bu hainliği de yaptılar

AKP'nin kirli tetikçi sitesi Ensonhaber.com, yeni 'hain'liği ile yine sahnede. Hükümetin tetikçi sitelerininin başını çeken site, bugün yaptığı en iyi işi yaparak yine yalan ve iftira attı.

Hizmet'e vuracağım diye bu hainliği de yaptılar

Fox News Muhabiri James Rosen’in ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki’ye sorduğu soruyu 'Cihan muhabiri’ diyerek 'hain' ilan ettiler.

Psaki, ABD Dışişleri Bakanlığı’nda düzenlenen günlük basın toplantısında muhabirlerin sorularını cevapladı. Fox News muhabirinin, Psaki'ye Türkiye hakkında sorduğu sorular Ensonhaber.com ve hükümetin tetikçiliğini yapan bazı internet sitelerinde 'Cihan' muhabiri sormuş gibi gösterilerek Cihan muhabiri ‘vatan haini’ ilan edildi.

Dışişleri Bakanlığı’ndaki en tecrübeli gazetecilerden olan AP muhabiri Matthew Lee günlük basın brifinginde Hamas’ın ABD’nin ‘terörist örgütler’ listesinde olduğuna dikkat çekerek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, ‘Hamas yöneticilerinin Türkiye’ye gelip gittiği’ yönündeki açıklamalarını sordu.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki’nin bu yöndeki kaygılarını Türkiye’ye ilettiklerini ifade etmesinin ardından Fox News Dışişleri Bakanlığı Muhabiri James Rosen, “Türkiye’nin Halid Meşal gibi kişilileri ağırlaması kendilerini devlet terörü veya teröre destek veren ülkeler listesine girme gibi bir tehlike ile karşı karşıya bırakabilir mi?” sorusunu sordu. Psaki bu soru üzerine, "Ben böyle bir hükme varmazdım." cevabını verdi.

Ancak Ensonhaber.com, söz konusu soruları Cihan muhabiri tarafından sorulmuş gibi göstererek, “Cemaat’in vatan haini muhabiri bu alçak soruyu sordu.” şeklinde başlık ile verdi.  
<< Önceki Haber Hizmet'e vuracağım diye bu hainliği de yaptılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER