İstanbul Emniyeti 'Gazeteciler günü'nü kutladı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle mesaj yayınladı. Basın mensuplarına sağlıklı ve başarılı bir yıl dileyen emniyet, geçtiğimiz günlerde Zaman ve Bugün gazetesi muhabirlerine akreditasyon uygulamıştı.

İstanbul Emniyeti 'Gazeteciler günü'nü kutladı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle verilen mesaj yayınlandı. Mesajda, "Kamuoyunu bilgilendirmek adına ilkeli, doğru ve tarafsız şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen değerli medya mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini dileriz." denildi.

Attığı tweet nedeniyle gazeteci Sedef Kabaş'ın gözaltına alınmasıyla ilgili gelişmeleri takip etmek için Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giden Zaman ve Bugün gazetesi muhabirleri, akreditasyona maruz kalmıştı. Bugün muhabiri emniyete alınmazken, basın odasına gelen bir polis memuru, "Zaman ve Bugün gazetesinden arkadaşları dışarıya alabilir miyiz?" demişti. Bunun üzerine Zaman muhabiri Metin Ormancı ve foto muhabiri Usame Arı dışarı çıkarılmıştı.
<< Önceki Haber İstanbul Emniyeti 'Gazeteciler günü'nü kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER