Sahibinden satılık Twitter hesabı! Hem de Cem Yılmaz'ın!

Sahibinden sosyal medya hesabını da gördük artık. Komedyen Cem Yılmaz Twitter hesabını satılığa mı çıkartıyor? Cem Yılmaz Twitter hesabını kaç paraya satıyor? İşte sahibinden satılık o hesabın ayrıntıları

Sahibinden satılık Twitter hesabı! Hem de Cem Yılmaz'ın!

Sahibinden sosyal medya hesabına da karıştı. Komedyen Cem Yılmaz Twitter hesabını satıyor. Peki Cem Yılmaz Twitter hesabını ne kadara satıyor? sahibinden satılık hesap yüzleri güldürdü. Türkiye'nin sevdiği şovmen Cem Yılmaz Twitter üzerinden güldürdü. Cem Yılmaz tweetini satılığa çıkardı ortalık karıştı. İşte çok az sayıda tweet atmasına rağmen 5 milyon takipçisi olan komedyenin dün akşam attığı tweetler:

Cem Yılmaz Sahibinden ürünlerine şunları yazdı.

Devren kiralık hesap. İş değişikliği yüzünden kapatıyoruz. 5 milyon takipçi önü hiç kapanmaz ünlü isimlerle iç içe, güvenlikli sitede. Gönlü bol ünlü ayağına sarhoş kafa takipçilerine malı mülkü dağıtan karakter de iyiymiş ha. Geçen Zafer Algöz abim anlattı ‘Zafer abi 2000 TL ateşle’ diye yazmış biri. Bana da genelde ‘Şunu şöyle bunu ise böyle yap’ denir hep. Hepsini dinlemek mümkün olsa keşke! Ne fikirler ne fikirler. Güzel insanlara iyi geceler diğerleri serbest çalışabilir' notlarını paylaştı.

<< Önceki Haber Sahibinden satılık Twitter hesabı! Hem de Cem Yılmaz'ın! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER