Sosyal medyada en çok o konuşuldu

Samanyolu Haber'in yeni belgeseli 'BURDAYIZ' sosyal medyayı salladı.

Sosyal medyada en çok o konuşuldu

Samanyolu Haber Televizyonu sunuculuğunu Reha Yeprem'in yaptığı 'BURDAYIZ' sosyal medyada günün en çok konuşulan olaylarındna biri oldu. Aylardır hizmet hareketi ve sevenlerini hedef alan baskılara kulak asmadan sırf Allah rızası için çalışmaya devam eden gönüllüler ordusu ve kurumlar özellikle KİMSE YOK MU'ya yapılanlar bu programla gözler önüne serildi.

KİMSE YOK MU'nun Allah rızası için yaptığı onca yardım ve hizmeti engelleyenlerin bu vebalin altından kalkamayacakları muhakkak lakin yılma göstermeden kimsenin kalbini kırmadan, dayanışma, kardeşlik ve Kur'an yoluna devam edenlerin, Allah'ın izniyle neleri başardığını çok iyi özetleyen, Samanyolu Haber TV'de yayınlanan 'BURADAYIZ' belgesel büyük bir kitlenin beğenisini topladı.

Twitter üzerinden #burdayız ve #buradayız heştegleri (hash tag) açılarak bir birinden ilginç ve önemli mesajlar veren sosyal medya kullanıcıları 'BURDAYIZ' belgeselini günün en çok konuşulan konularından biri haline getirdi.

Samanyolu Haber Televizyonu tarafından hazırlanan “BURDAYIZ” belgeseli izleyenleri farklı coğrafyalardaki farklı hayatlara götürüyor. Anadolu’dan çıkıp 113 ülkede 5 milyona yakın muhtacın elinden tutan Kimse Yok Mu Derneği, tüm baskılara ve kumpaslara rağmen faaliyetlerine devam ediyor. Dernek, büyük şehirlerde, Anadolu’nun ücra köşelerinde yardıma muhtaç kim varsa onlara “BURDAYIZ” diyor. Savaştan kaçıp ülkemize misafir olan Suriyelilerin ihtiyaçlarını karşılıyor, binlerce kilometre uzaklıktaki Somali’de açlık, susuzluk ve hastalıkla mücadele eden milyonlara yardım ulaştırıyor, geleceklerini sağlıklı inşa edebilsinler diye okullar açıyor, yetimhaneler kuruyor. Gazze’de jetlerle bombalanan bebeklerin yaraları sarılıyor, acılı annelerin ihtiyaçları karşılanıyor.

Çeşitli kumpaslar yardım kampanyaları engellenmeye çalışılan Kimse Yok Mu Derneği, hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç olanlara, yetimlere, mazlumlara yardım götürmeye devam ediyor. Hayatta tutunmaya çalışanlar, “Halimiz ne olacak?” diye merak edenlere ve Kimse Yok Mu’nun yardımlarıyla ayakta duranların “Bundan sonra ne olacak?” sorusuna ilk günkü gibi cevap veriyor: “BURDAYIZ”

İzlemek isteyen ve kaçıranlar için Reha Yeprem'in sunduğu 35 dakikalık 'BURDAYIZ' belgeseli 23 Kasım Pazar 23:00'da Samanyolu Haber Televizyonun'da.

İşte o tweetlerden bazıları:














SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Sosyal medyada en çok o konuşuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER