Yetim Gönüller’de Asya’yı bekleyen sürpriz gelişmeler

İlk bölümüyle izleyicinin beğenisini kazanan Yetim Gönüller dizisi ikinci bölümüyle ekranlarda…

Yetim Gönüller’de Asya’yı bekleyen sürpriz gelişmeler

Aynı kader çizgisinde buluşan Asya ile Kerem’in hayat hikayesini anlatan Samanyolu TV’nin yeni dizisi Yetim Gönüller, merakla beklenen yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Başrollerini Gürkan Günal ve Yağmur Ün’ün oynadığı Yetim Gönüller, iki yetim olan Asya (Yağmur Ün) ile Teğmen Kerem (Gürkan Günal)’in hayat hikayesini konu alıyor. Aynı duygularla büyüyen ancak farklı hayat hikayeleri olan iki yetimin dramının anlatıldığı dizide sürprizlerle dolu ikinci bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.

Asya ile Murat’ın nişanlandığı sırada aniden içeri giren ve her şeyi gören Hülya, intihara kalkışır. Hülya’nın annesi Meryem ise kızını Yamalı’dan kurtarmak için gerekli parayı bulmaya çalışırken, hırsız damgası yer. Meryem’in bu durumdan kurtulmaya çalışması,  Beşir’in Yamalı’ya olan güvenini sarsmaya başlar. Beşir, Asya ve Murat’ı evlendirerek kirli bir oyun oynamaya hazırlanırken Yamalı’da buna karşılık düğünü ihbar etmeye karar verir. Her şeyden habersiz Beşir’in tezgahladığı düğün için hazırlıklarını sürdüren Asya, Teğmen Kerem’in yaptığı bir operasyonla büyük şok yaşar. Murat, Teğmen Kerem’in kurşununa hedef olur. Yaşanan bu olaylar Asya’nın hayatında büyük sürprizleri beraberinde getirecektir.

Yetim Gönüller, ikinci bölümüyle bugün saat 21.00’de Samanyolu TV’de.

<< Önceki Haber Yetim Gönüller’de Asya’yı bekleyen sürpriz gelişmeler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER