Melih Gökçek'in tweet skandalında son perde

İbrahim Kalın paylaşımı için Melih Gökçek'ten komik savunma

SHABER3.COM

AKP'nin eski ağır toplarından Bülent Arınç'la karşılıklı açıklamaları gündemdeki yerini koruyan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün gece saatlerinde bir kez daha Twitter'ın gündemine oturan isim oldu.

Bülent Arınç'tan Melih Gökçek'e sert yanıt: Birileri oturduğu koltuktan kalkmakta sıkıntı yaşıyorsa...

Bir internet sitesinde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile ilgili haberi paylaşan Melih Gökçek, bu haberi paylaşırken "İB. KALIN" diye yazdı. Melih Gökçek'in paylaştığı haberde, "Recep Tayyip Erdoğan’ın baş danışmanı İbrahim Kalın, CIA raportörü çıktı" ifadeleri yer alıyordu.


KOMİK BAHANE: YANLIŞ TUŞA BASMIŞIM

Melih Gökçek AKP'yi karıştıran paylaşımının haber olmasının ardından yine Twitter hesabından bir açıklama yaptı. " İbrahim Kalın kardeşimle ilgili daha önce yaptıkları haberi tekrar gündeme getirmek istediklerini gördüm. İbrahim'e bu linki direkt mesaj atmaya çalışırken sehven yanlış tuşa basmışım mesaj genele düştü" diye kendini savundu. 

"YANLIŞ TUŞ" DİYOR AMA "İB.KALIN" DİYE YAZDI

Melih Gökçek, "Yanlış tuşa bastım" diye savunma yapması 'komik' bulundu. Haberin Gülen cemaatine yakın olduğu bilinen sitede aylardır durduğu ortaya çıktı. Twitter yorumcuları, yanlış tuş derken, Gökçek'in feyk hesabı yerine kendi hesabından paylaştığını, yanlış tuşa basan birinin "İB.KALIN" diye başına yazı yazmaması gerektiğini iddia etti.

<< Önceki Haber Melih Gökçek'in tweet skandalında son perde Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER