Mersin İdmanyurdu'nda son dakikada kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor


Mersin İdmanyurdu'nda Medipol Başakşehir karşısında son dakikada kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, takım olarak üzerlerindeki şansızlığı bir türlü kıramadıklarını söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 10. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i konuk eden Mersin İdmanyurdu'nda son dakikada kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor. 90+4. dakikada kalesinde gördüğü golle 1 puana razı olan kırmızı lacivertlilerde keyifler kaçarken, kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Erdem üzerlerindeki şansızlığı bir türlü atamadıklarından şikayet etti.

"GALİBİYETİ HAK ETMİŞTİK"

Ligin başladığı günden bu yana çok talihsiz puan kayıpları yaşadıklarını söyleyen Erdem, "Bireysel hatalar ve şanssızlıklardan dolayı birçok maçtan puansız ayrıldık. Son olarak Medipol Başakşehir karşısında iyi bir futbol sergilememize ve galibiyeti hak edecek mücadeleyi vermemize rağmen son dakikada kalemizde gördüğümüz gol ile 1 puana razı olduk. Sezon başından bu yana üzerimizdeki bu şansızlığı bir türlü üzerimizden atmamız lazım. Trabzonspor galibiyeti ile çıkış yakalamak istesek de son iki maçtan 1 puan çıkarabilmemiz moralimizi iyice kaçırdı." dedi.

İyi futbol ve mücadeleci bir oyun sergilemelerine rağmen istedikleri sonucu bir türlü alamadıklarını da belirten Erdem, "Puan kaybı yaşadığımız maçlara bir bakın. Hemen hepsinde rakibimize karşı üstünlük sağladık. Ancak gelin görün ki futbolun adaleti yok. Elbette bahanelerin arkasına sığınmayacağız. Daha çok çalışıp ligde çıkış ve galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. İyi bir takım olduğumuzdan ve bu çıkışı yakalayacak güçte olduğumuzdan kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu'nda son dakikada kaçan galibiyetin üzüntüsü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER