Metro Turizm'e sosyal medyadan çığ gibi tepki

Bolu'da TEM yolunda bu sabaha karşı meydana gelen ve ikisi de Metro Turizm'e ait otobüsün karıştığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi de yaralandı.

Metro Turizm'e sosyal medyadan çığ gibi tepki

Bolu'da TEM yolunda bu sabaha karşı meydana gelen ve iki otobüsün karıştığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle TEM'in İstanbul yönü ulaşıma kapanırken, yaralıların kaldırıldığı hastanelerde acil durum ilan edildi.
 
Kaza saat 04.15 sıralarında, TEM yolunun Bolu Dağı Tüneli mevkiinde meydana geldi. Niğde'den İstanbul'a gittiği belirtilen 68 DK 464 plakalı otobüsün sürücüsü Tuncay Sütçü, yağıştan kayganlaşan yolda direksiyon kontrolünü yitirdi. Kayan otobüs bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Bu otobüsün hemen arkasında bulunan ve Ordu- İstanbul seferini yapan 34 ZZ 5974 plakalı otobüsün sürücüsü kazayı fark edince ani fren yaptı. Sürücünün kontrolünü yitirdiği bu otobüs de kayarak sol şeridin kenarında bulunan çelik bariyerlere çaptı ve ardından beton bariyerlerin üzerine çıktı.

Kazaya karışan iki otobüsün de 'Metro Turizm'e' ait olması sosyal medyada çok büyük tepki çekti.

Son 12 yılda 1658 kişi Metro Turizm ile seyahat ederken hayatını kaybettiği sosyal medyada yazılanlar arasında.

Twitter'da '#MetroTurizmiKullanmıyorum' etiketi Bolu'daki kaza sonrası en çok paylaşılan tweetler arasında yer alarak Ve TT listesinde birinciliğe oturdu.

İşte o tepki tweetlerinden en dikkat çekenleri;














<< Önceki Haber Metro Turizm'e sosyal medyadan çığ gibi tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER