MHP adayı Maral, Ronaldo haberine tepki gösterdi

MHP adayı Maral, Ronaldo haberine tepki gösterdi

MHP Mardin 1. sıra milletvekili adayı Behlül Murat Maral, gündeme dair açıklamalar yapmasına rağmen, sadece Real Madrid'li futbolcu Cristiano Ronaldo'yu Mardin'e getireceğine dair haberlerin yayınlanmasına tepki gösterdi.

Maral, ulusal ve yerel basına verdiği kahvaltı organizasyonunda yaptığı basın açıklamasında gazetecilerin sorularına verdiği cevapların haber yapılmayarak, sadece Ronaldo kısmının alınarak haber yapıldığını belirtti. Maral, ülkenin içinde bulunduğu durum ve Doğu ve Güneydoğu'nun sorunları hakkında açıklamalar yaptığını ifade ederek, şunları kaydetti: "Kürt sorunu olmadığını ve PKK sorunu olduğunu belirttim. Türk, Kürt, Arap, Boşnak, Laz, Çerkes, Arnavut, Zaza hepimiz kardeşiz, bir olduğumuzu söyledim. Mardin başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu bölgesinde başta en önemli sorun terör sorunu ve işsizlik olduğunu belirttim, fakat biz sorunları ve sorunlara nasıl çözüm bulacağımızın açıklamasını yapmamışız gibi sanki sadece sorunumuz Ronaldo'nun Mardin'e gelmesiymiş gibi haber yaptılar. Sohbet esnasında Mardin'i dünyaya tanıtacağım turist gelmesi için dünya starlarını Mardin'e turist olarak getireceğim, 250 dünya starı ile bağlantımız var, benim danışmanım Savaş Menteş'dir. Google'dan bakın Ronaldo'yu turist olarak Mardin'e getirme gücümüz vardır dedim."

Mardinspor'a destek olarak hak ettiği yere getireceklerini açıkladıklarını anlatan Maral, "Tarafsız basın böyle mi olur, gazetecilik bu mudur? Çözüm sürecinin geldiği noktayı eleştirdim. Türkiye'deki sorunları anlattım. Türkiye'nin önemli sorunları hakkında önemli açıklamalar yapmama rağmen bunlar ön plana konulmadı. Sadece Ronaldo ile olan açıklamalarım ön plana konulması bizleri üzdü. Benim öncelikli hedefimiz ülkemin ve memleketimin sorunlarını dile getirmektir." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber MHP adayı Maral, Ronaldo haberine tepki gösterdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER