MHP, CHP'ye bayramlaşmaya geldi

MHP, CHP'ye bayramlaşmaya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, önlerine seçimlerin bir fırsat çıkardığını belirterek siyaseten AK Parti'nin güvenlik olarak da PKK'nın tasviye edileceği bir dönem olarak gördüğünü söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Kurban Bayramı bayramlaşması başladı. CHP'nin kabul heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ve Parti Meclisi Üyeleri Fevzi Gümüş ile Rana Bozkurt yer alıyor. Büyük Birlik Partisi'nin bayram ziyareti sırasında konuşan Sezgin Tanrıkulu, "Aslında bizim konuşmamız gerekmiyor. Erdoğan konuştukça biz kazanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Nuri Efe başkanlığındaki DP heyeti bayramlaşmaya geldi. Ardından da Saadet Partisi heyeti CHP ile bayramlaştı. Medyanın büyük bir baskı altında olduğunu dile getiren Tanrıkulu, basının baskı altında olduğu ortamda da adil, dürüst bir seçimin yapılamayacağını savundu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan başkanlığındaki heyet de bayramlaşmaya geldi.

"Bismillah deyip anne ve babamızın elini öptük; sonra buraya geldik." diyen Sezgin Tanrıkulu, şehit haberleri, Kabe'de yaşananların verdiği üzüntü ile bir bayram havası olmadığını ifade etti. Bu acı haberlerle sarsıldıklarını belirten Tanrıkulu, daha güzel bayramlarda buluşma temennisini yineledi.

Emin Haluk Ayhan ise içinde bulunulan durumun sıkıntılı bir durum olduğunu vurguladı. Seçim güvenliği açısından sıkıntılar olduğunu dile getiren Ayhan, adayların kendilerini seçmene anlatması, seçmenin de adayı tanıması gerektiğini kaydetti. Bunun için de demokratik bir ortam olması gerektiğini anlatan Ayhan, ülkede demokrasi açığı olduğunu vurguladı. Son zamanlarda uygulanan ekonomik politikalar sebebiyle 10 bin dolardan geriye gidiş olduğunu ifade eden Ayhan, bu yaşanılanları medyaya yüklenmelerden, iş dünyasındaki sıkıntılardan ve yabancı sermayedeki hareketlilikten gördüklerini belirtti.

Hükümetin Ali Babacan'ı çıpa olarak görmek istediğini dile getiren Ayhan, ancak bugünkü ekonomik tablodan Babacan'ın da sorumlu olduğuna dikkat çekti. Önlerine seçimlerin bir fırsat çıkardığını anlatan Ayhan, siyaseten AK Parti'nin güvenlik olarak da PKK'nın tasviye edileceği bir dönem olarak gördüğünü söyledi.

1 Kasım için yapıcı bir politikayla, yapıcı ve sosyal hedeflerle yola çıktıklarını dile getiren Tanrıkulu, bugün CHP iktidar olsaydı emeklilerin bayram ikramiyesi olacağını kaydetti. Haziran'da yeterli ölçüde tepki vermeyen vatandaşın 1 Kasım'da AK Parti'ye gerekli tepkiyi vereceğini vurguladı. CİHAN
<< Önceki Haber MHP, CHP'ye bayramlaşmaya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER