MHP'li Tevfik Topçu: Böyle giderse tarım-hayvancılık fuarları hayal olacak

MHP'li Tevfik Topçu: Böyle giderse tarım-hayvancılık fuarları hayal olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, "Tarım ve hayvancılık politikaları böyle giderse Bursa'da bu güzel fuarları yapmak da hayal olacak." dedi.

MHP Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, TÜYAP Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na katıldı.
13 yıldır uygulanan ekonomi politikalarının tarım ve hayvancılığa büyük darbe vurduğunu belirten Topçu, tüm yurtta olduğu gibi Bursa'da da hayvancılığın maliyet fiyatlarının yüksekliği sebebiyle durma noktasına geldiğini söyledi. Topçu, hükümetin yayınladığı artış rakamlarının reel politikayla örtüşmediğini belirterek, "Türkiye hâlâ dışa bağımlı bir hayvancılık politikası izlemektedir. 'Angus' gerçeğini bu millet unutmadı. Saman ithalatını bu millet unutmadı. Çiftçimiz mazot fiyatlarının altında ezilmektedir. Gemiciklerine 1 liradan mazot verenler çiftçilerimize altınla yarışan fiyatlarla mazot vermektedir." şeklinde konuştu.

Tevfik Topçu, "Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarında gemiciklerin mazot fiyatı artırılacak, mazot 1,75 kuruş olacak. Bu milletimize sözümüzdür." dedi. Ayrıca GDO'lu ürünlerle ülkenin geleceğinin tehkileye sokulduğunu anlatan MHP'li Tevfik Topçu, ülkenin geleceğini korumak için iktidara gelmelerinin şart olduğunu sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Tevfik Topçu: Böyle giderse tarım-hayvancılık... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER