MHP Lideri Bahçeli, Celal Adan'ın annesinin cenazesine katıldı


MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan'ın dün hayatını kaybeden annesi Fatma Adan (101), kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve iş dünyasından isim de katıldı.

İstanbul'da özel bir hastanede tedavi gören 4 çocuk annesi Fatma Adan çoklu organ yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitirdi. Eyüp Sultan Camii'ndeki cenaze töreni öncesi, MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan oğulları Alperen ve Sinan ile ağabeyi Nihat Adan'ın da aralarında bulunduğu aile fertleri, taziyeleri kabul etti. Törene katılan MHP Lideri Devlet Bahçeli de Adan ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Cenazeye ayrıca, eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı, eski TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, eski Bakanlardan Cavit Çağlar, Mehmet Ağar, Hüsamettin Özkan, Yaşar Okuyan ve Lütfullah Kayalar, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, MHP Kocaeli Milletvekili Saffat Sancaklı, CHP Milletvekilleri İlhan Kesici, Erdoğan Toprak, eski Başbakanlardan Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, iş adamı Eray Kapıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu siyaset ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

CENAZEDE 'ALAATTİN ÇAKICI' ÇELENGİ

Törene, iş adamı ve siyasetçi Bedrettin Dalan, Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, Tekirdağ F Tipi Cezaevinde kalan Yer altı Dünyası'nın ünlü ismi Alaattin Çakıcı'nın da aralarında bulunduğu bazı isimler de çelenk gönderdiği görüldü. Tabutun arkasına konulan Çakıcı'ya ait çelenk, üzerindeki 'Alaattin Çakıcı' yazısı bazı kişiler tarafından söküldü. Daha sonra aynı çelenk, uzak bir noktaya götürülerek, tekrardan 'Alaattin Çakıcı' yazısı üzerine iğnelendi.

Fatma Adan'ın cenaze namazı, Eyüp Sultan Camisi'nde öğle vakti kılındı. İmamın helallik almasından sonra Adan'ın tabutu, cenaze aracına taşınarak Beyoğlu Kulaksız Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.
CİHAN
<< Önceki Haber MHP Lideri Bahçeli, Celal Adan'ın annesinin cenazesine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER