MHP Milletvekili Erdoğan: Birliğimizi hiç kimse bozamayacak


MHP MYK Üyesi ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, birliklerini hiç kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceklerini, milliyetçi hareketi dosdoğru çizgisinden hiç kimsenin çıkaramayacağını söyledi.

Milletvekili Erdoğan, MHP'nin 47. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Partisinin, ilhamını 3 bin yıllık Türk kültüründen aldığını ve kurulduğu günden bu yana hak bildiği yoldan hiçbir zaman ayrılmadığını belirtti. Mevcudiyetini, onur duyduğu mazisiyle birlikte muhafaza ettiğini ifade ederek, "Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in, 'Emanet olunan davayı kucakladım. Hiç arkama bakmadan, tereddütsüz, hiçbir şeye aldırmadan yürüyorum.' sözleri halen kulaklarımızda çınlamakta, bizlere rehber olmaktadır. Hiç arkamıza bakmadık. Bu kutlu yolda onurla ve şerefle yürümekte hiç tereddüt etmedik. Bizlere, 'bunlar boş işler' diyen hiç kimseye aldırış etmedik. Yeri geldi acınılan olup, 'hayatını heba etme' sözlerini işittik. Çoğu insanlara göre hayalperest olarak tanımlandık. Zaman oldu, faşistlikle suçlanıp zindanlarda çile çekerek adeta devleştik. Sözde modern siyasetin kurallarına uymadığımız için aptallıkla suçlandık ama Yüce Allah'ın izniyle bu dava da, MHP de her zaman var oldu." dedi.

MYK Üyesi Erdoğan, bugün dahi MHP'nin 47 yıldır var olma sebeplerini ortadan kaldıracak girişimlere, ülkücü milliyetçi hareketin temel taşlarıyla oynanmaya çalışıldığına şahit olduklarını ifade ederek, "Birliğimizi hiç kimsenin bozmasına müsaade edilmeyeceğini, milliyetçi hareketi dosdoğru çizgisinden hiç kimsenin çıkaramayacağını bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak isterim. Yine hatırlatmak isterim ki İki Cihan Serveri Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV), hadis–i şerîflerinde buyurmuşlardır: 'Birlikte rahmet, ayrılıkta ise azap vardır.' İnşallah asırlar öncesinden verilen bu ikaz, aziz milletimize asırlardır olduğu gibi yine ışık olur. Allah, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in liderliğinde yürüdüğümüz bu kutlu yolda bizleri muzaffer eylesin. Allah, aziz dava arkadaşlarımızın ve MHP'ye gönül veren gönül erlerinin yar ve yardımcısı olsun. Başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey olmak üzere ebediyete intikal etmiş olan bütün dava büyüklerimi rahmet ve minnetle anıyorum." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber MHP Milletvekili Erdoğan: Birliğimizi hiç kimse bozamayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER