Michal Kadlec: Zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız


Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Michal Kadlec, yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Kadlec, zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

FB TV'ye yaptığı açıklamada milli takım maçları sonrasında oynanan karşılaşmaların her zaman zor geçtiğine dikkat çeken Kadlec, galibiyetin bir sonraki maç içinde olumlu tablo oluşturacağını ifade etti.

Michal Kadlec, "Milli takım aralarından sonraki karşılaşmalar her zaman zordur, çünkü takım halinde antrenman yapma şansı bulamazsınız. Maça elimizden geldiğince hazırlanmaya çalıştık. Umuyorum ki galibiyetle ayrılırız. Bu galibiyet bir sonraki karşılaşmaya hazırlanma adına bizim için son derece olumlu bir tablo oluşturacaktır. Milli takım arasının ardından böyle zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Geçen yıl ki maçı da hatırlıyoruz. O maç ta bizim için son derece zorlu olmuştu." diye konuştu.

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili de Çek savunmacı, "Fransa'ya gidince neler yapabileceğimizi göreceğiz. Grup aşamasını başarılı şekilde tamamladık. Çek Cumhuriyeti belki de kimsenin beklemediği bir başarıyla gruptan çıktı. Grubu lider tamamlayarak bu aşamada istediğimizi aldık." dedi.

Kadlec, "Umarım Türk arkadaşlarımı orada iken sadece televizyondan izleyebilirim. Çünkü sahada karşılaşırsak bu demektir ki, birbirimize rakip olmuşuz. Türkiye çok güçlü bir takım. Sahada rakip olmaktansa, Türkiye gibi bir takımı televizyondan izlemek beni için daha güzel olacaktır. Arkadaşlarım için de güzel bir turnuva olmasını diliyorum." temennisinde bulundu.

Zorlu-bir-karsilasmaya-cikacagiz-1943193.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Michal Kadlec: Zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER