Milletvekili adayı Porgalı: CHP'liyim 5 vakit namazımı kılıyorum


CHP Malatya milletvekili adayı Hulisi Porgalı, "CHP'den ikinci sıra milletvekili adayım, Sünni, beş vakit namaz kılan biriyim. CHP artık her kesimin partisi" dedi.

Hulisi Porgalı, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnek Mahallesi ile Görgü Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Hulisi Porgalı, burada yaptığı konuşmada, CHP ilçe belediye başkan adayı olarak girdiği 30 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Örnek Mahallesi'nden kendisine büyük destek verildiğini anımsattı.

AK Parti Malatya milletvekili adaylarının Malatya'daki 6 milletvekilinin kendi partilerinden seçileceği yönündeki iddialarına değinen Porgalı, "İktidar adayı 6–0 diyor, ona 3'e 3 nasıl oluyormuş gösterelim" ifadelerini kullandı.

CHP'nin toplumun her kesimini kucaklayan bir parti olduğunu vurgulayan Porgalı, kendisinin Sünni ve vakit namazlarını kılan bir insan olduğunu örnek verdi. Porgalı, şöyle devam etti: "Aynı toprakların çocuğuyuz. CHP'den ikinci sıra milletvekili adayım, Sünni, beş vakit namaz kılan biriyim. CHP söylendiği gibi belirli bir kesimin partisi değil, artık her kesimin partisi. Sünni'sini, Alevi'sini, Kürdü'nü, Türkü'nü kucaklayan bir parti, bu algıları yıkalım, takım tutar gibi parti tutmayalım." CİHAN
<< Önceki Haber Milletvekili adayı Porgalı: CHP'liyim 5 vakit namazımı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER