Milletvekili Köksal: Patlamada ihmali olan siyasiler derhal istifa etmeli

Milletvekili Köksal: Patlamada ihmali olan siyasiler derhal istifa etmeli

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve birinci sıra adayı Burcu Köksal, 97 kişinin yaşamını yitirdiği patlamada ihmali olan tüm siyasilerin istifa etmesi gerektiğini söyledi. Köksal, "Kandan, kaostan, şiddetten ve ölümden beslenenler ne yaparlarsa yapsınlar kaybedecekler." dedi.

Köksal, yaptığı yazılı açıklamada terörün durdurulması için kendilerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Köksal, güvenlik ve istihbarat kurumlarının hangi gerekçeyle böyle büyük bir zaaf içerisinde olduğunun araştırılması gerektiğini kaydetti. CHP Milletvekili, "Bu olayda ihmali olan tüm siyasi sorumluların istifa etmelerini bekliyoruz. Türkiye bu tabloyu hak etmiyor. Türkiye her güne kanla, katliamla, şiddetle, terörle uyanan bir ülke olmaya layık değil. Teröre ve şiddete karşı atılacak her adıma; koşulsuz, amansız destek vermeye hazırız." dedi.

"HİÇ BİR CİNAYETİN FAİLİ MEÇHUL KALMAYACAK"

Burcu Köksal, hiçbir cinayetin faili meçhul kalmaması gerektiğini ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: "Gencecik insanlarımız teröre kurban gidiyor. Görüş ayrılıklarımız olabilir. Ancak bunun terör noktasına taşımasını kabul etmiyoruz. Ankara'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Patlamanın sorumlularının bir an önce bulunması ve cezalandırılması, öncelikli bir görev olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu konudaki irade ise CHP'dir. Hiçbir cinayetin faili meçhul kalmayacak."
CİHAN
<< Önceki Haber Milletvekili Köksal: Patlamada ihmali olan siyasiler derhal... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER