Milli maç arası Adanaspor'a yaradı


Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, sıkıntılı bir sürçte gelen milli takım arasının takıma iyi geldiğini belirterek, Denizlispor galibiyetinin de moral olduğunu söyledi.

Teknik patron Arın, oyuncusu Mahmut Temür ile birlikte 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu Basın Odası'nda düzenlediği toplantıda, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İlk olarak son günlerde yaşanan terör olaylarına değinen Arın, elim olaylarda şehit olan askerlere ve polislere başsağlığı dilerken, bu tür acıların bir daha yaşanamaması temennisinde bulundu.

Daha sonra hafta sonu aldıkları Denizlispor galibiyetini değerlendiren Eyüp Arın, sıkıntılı bir dönemden geçtikleri esnada milli maç arasının takıma olumlu yansıdığını, iyi hazırlanarak galibiyet aldıklarını ifade etti. Arın, "Hatalar mutlaka futbolda olacaktır. Hataları iyi değerlendiren taraf kazanır. Bizde bu bağlamda hatalarımızdan ders çıkarıp Denizlispor karşılaşmasına hazırlandık. Maçın ilk dakikalarında kötü pozisyonlar verdik ancak sonradan toparlandık. Denizlispor'un saha içerisindeki hatalarını iyi değerlendirdik. Her şeye rağmen oyuncu kadroma güveniyordum. Nitekim sahadan galibiyetle ayrıldık. " şeklinde konuştu. Turuncu-beyazlı camiaya galibiyet tattırdıkları için mutlu olduğunu belirten Arın, zor günlerde kendisine ve takıma destek olan taraftarlara da teşekkür etti.

Adanaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Mahmut Temür de takıma kısa zamanda uyum sağladığını belirterek ilerleyen süreçte daha iyi bir oyun sergileyeceklerini vurguladı. Takımda daha önce de beraber oynama fırsatı bulduğu arkadaşlarının bulunmasının avantaj olduğunu söyleyen Temür, sahada bu uyumu yakaladıklarını sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Milli maç arası Adanaspor'a yaradı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER