Mirel Josa: Beşiktaş'ı tebrik ederiz


Skenderbeu Teknik Direktörü Mirel Josa, Beşiktaş'ı aldığı galibiyetten dolayı tebrik ettiklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında Beşiktaş'a karşı oynadığı maçta 2 – 0 mağlup olan Skenderbeu takımında teknik direktör Mirel Josa maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ı almış olduğu galibiyetten dolayı tebrik eden Arnavut teknik adam, "İlk yarı yüksek tempoda geçti. Kalemizde 2 atak gördük. Bizim kendi defans önlemlerini almış olmamız gerekiyordu." diyerek, şöyle konuştu:

"Bazı oyuncularımızla sonuca gidebilirdik. Doğal olarak Beşiktaş 2. yarıda daha dikkat etmesi gerekiyordu. Bizim atak olan taraf olmamız gerekiyordu. Bizim forvet hattında yaptığımız ataklarda daha dikkatli olmamız gerekiyordu.

Beşiktaş çok kaliteli ve hızlı oyunculara sahip. Biz beraberlik golünü ararken Beşiktaş 2. golü buldu. Ben yine de oyundan memnunum. İlk maçta daha çok ataklar verdik rakibimize. Bu maçta ise daha az pozisyon verdik Beşiktaş'a. Malesef bizim forvet oyuncularımızı rakip defans oyuncuları iyi marke etti. Eğer golü bulsaydık çok farklı olabilirdi. Beşiktaş daha favoriydi. Beşiktaş'ın ayrıca Türkiye Süper Ligi'nde şampiyon olmasını dilerim."
CİHAN
<< Önceki Haber Mirel Josa: Beşiktaş'ı tebrik ederiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER