MODEF EXPO kapılarını açtı


İnegöl'ün dünyaya açılan kapısı MODEF EXPO 2015 Fuarı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımı ile açıldı. 181 firmanın yer aldığı fuar, 5 gün boyunca dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlayacak.

İnegöl mobilyasının dünyaya açılan kapısı olan MODEF EXPO Fuarı, 34'üncü kez kapılarını açtı. 181 firmanın yer aldığı fuar, 7 Kasım 2015 Cumartesi günü 17.00'ye kadar açık kalacak.

MODEF EXPO 2015'in açılışına Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve çok sayıda davetli katıldı.

MÜEZZİNOĞLU: TÜRKİYE'DE ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

MODEF EXPO açılış töreninde son konuşmayı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptı. Bakan Müezzinoğlu, geçtiğimiz yıl fuarı ziyarete geldiklerini hatırlatarak, "Geçtiğimiz yıl fuarımızın ziyaretine geldik, bu yıl da açılışında bulunuyorum. Fuarımız İnegöl'ümüzün vizyonuna çok daha önemli katkı ve çıkış yollarını açacak bir fuar olacaktır. Ülke olarak, millet olarak demokrasi ve milli iradenin ruhunun güçlü bir şekilde yaşandığı 1 Kasım seçimleri geleceğe umutla bakmamızda, muhasır medeniyet seviyesine yürüyüşümüzde önemli bir dönüm noktası oldu. İTSO Başkanımız 'önümüzdeki taşları temizleyin' dedi. 2002'den beri bu millet milli iradenin önündeki taşları temizleyerek geldi. 1 Kasım akşamı yine milli iradenin, siyasi iradenin, istikrarın önündeki taşları temizledi ve 'Hadi hep beraber yürüyelim' dedi. Sizler yürümeye hazırsanız biz koşmaya hazırız, sizler koşmaya hazırsanız biz uçmaya hazırız. Bu ülkenin kaderi ile içeriden ve dışarıdan oynamak isteyenler, bu ülkenin büyüme hayallerinden uzaklaştırmak isteyenler hep milli iradeyle oynadılar, demokrasi ile oynadılar, kendi sefalarını sürmeye çalıştılar. Allah'a şükürler olsun 2002'den bu yana başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere AK Parti kadroları milletin iradesini bozmak isteyenlere karşı durdu. Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Milletimiz bize inandı ve güvendi. Bu istikrarlı yolu bozmak istediler. Milletin iradesi ve dik duruşu ile Allah'a şükürler olsun önümüzde tertemiz bir 4 yılımız var. Hep beraber yürüyeceğiz. Bu milleti hep beraber hayal ettiği noktalara taşıyacağız." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber MODEF EXPO kapılarını açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER