Mustafa Ati Göksu: Kolay gibi görünen maçı zor da olsa kazandık


Antalyapor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Çorum Belediyespor maçının kolay gibi görünen ancak zor bir karşılaşma olduğun söyledi. Maçı kazandıkları için sevinçli olduklarını belirten Göksu, Antalyaspor seyircisine kupada final izletmek istediklerini dile getirdi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında Antalyaspor, evinde Çorum Belediyespor'u 1 - 0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası her iki takım hocaları maçı değerlendirdi.

Antalyaspor'da teknik sorumlu Mustafa Ati Göksu, kazandıkları için sevinçli olduklarını, bu tür maçların kolay gibi göründüğünü ancak zor olduğunu belirtti. Zor da olsa kazandıklarını açıklayan Göksu, "Bizim için lig daha önemli. Kupa maçlarının sonunda final oynamak istiyoruz. Bir final seyrettirmek isteriz. İlk maçlar her aman zor oluyor, zoru başardığımız için mutluyuz. İnşallah artık Sivaspor maçıyla da Rize mağlubiyetini unutmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Mustafa Ati Göksu, son saniyede Çorumlu futbolcuların itirazının haksız olduğunu, asıl faulün kendilerine yapıldığını iddia etti.

ÇORUM BELEDİYESPOR'DAN HAKEME SİTEM

Çorum Belediyespor Teknik Sorumlusu Fahrettin Sayhan ise çok iyi mücadele ettiklerini ve rakiplerine fırsat vermediklerini söyledi. Ellerine geçen fırsatları değerlendiremediklerini açıklayan Sayhan, hakeme de tepki gösterdi. Ziraat Türkiye Kupası'nda büyümek istediklerini, ancak engellendiklerini öne süren Fahrettin Sayhan, şöyle konuştu: "Bu kadar mücadele ettikten sonra adaletin eşit bir şekilde dağıtılmasını istiyoruz. Lütfen buna herkesin dikkat etmesini istiyoruz. Bütün futbolcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Mustafa Ati Göksu: Kolay gibi görünen maçı zor da olsa... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER