Mutlu Topçu: Takımın iç saha performansından memnun değilim


Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Akhisar Belediyespor karşısında beklemedikleri bir puan kaybı yaşadıklarını belirterek, takımın iç sahadaki performansından memnun olmadığını söyledi.

Kendi sahalarında kaybettikleri Akhisar Belediyespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Topçu, maçlara bir kaç haftadır talihsiz goller yiyerek başladıklarının altını çizdi.

Özellikle ilk gollerin çok talihsiz olduğunu vurgulayan Topçu, Akhisar Belediyespor karşısında da aynı sorunla karşılaştıklarını dile getirdi.

Golü yedikten sonra çift santrfora dönüp gol bölgelerinde daha fazla pozisyon üretmeye çalıştıklarını ancak rakibin hava hakimiyetinin çok yüksek olmasından dolayı bunu başaramadıklarını aktaran Topçu, "Beklemediğimiz bir puan kaybı. İç sahadaki performanstan ben memnun değilim kendi açımdan. Muhtemelen futbolcular da değildir. Çünkü baktığınız zaman iç saha ve dış sahada puanları eşit toplamışız. Ama iç sahadaki puanı daha iyi toplamak zorundayız. Deplasmanda oynadığımız oyunun iç sahaya da yansıması lazım. Bundan sonraki maçları da göz önünde bulundurursak daha ciddi olmak zorundayız. Alttaki takımlar da aynı zamanda kazanmaya başladı. Bu bizim için de bir tehdit. Dolayısıyla her puanın önemli olduğu haftalara giriyoruz. İşi daha ciddiye almak zorundayız." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Mutlu Topçu: Takımın iç saha performansından memnun değilim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER