Namağlup son 20 takım arasına kalan Çamlıcaspor'da hedef yarı final


U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Kocaeli Grup Merkezi şampiyonu Çamlıcaspor oldu. 2014-2015 sezonunda oynadığı resmi maçların hepsini kazanan yeşil beyazlılar tarihinde ilk defa Türkiye'de son 20 takım arasına kaldı. Yeni hedef ise son 4 takım arasına kalmak.

Kocaeli Cephanelik Stadı'nda oynanan müsabakalarda Edirne DSİ ve Bursa Bağlarbaşıspor'u grup maçlarında aynı skorlarla 4-0 mağlup ederek otoritelerden tam not alan Çamlıcaspor, finalde de Bursaspor'un pilot takımı Bursa Merinosspor'u 2-1 yenerek adını 2. kademeye yazdırdı.

Çamlıcaspor'da Alt Yapı Futbol Şube Sorumlusu Ertuğrul Dursun ve takımın Teknik Sorumlusu Emre Temizkan yaptığı açıklamada, "Geçen sezon aynı kademede aynı takıma elenmiştik. O günden sonra takıma yaptığımız takviyeler, çalışma programı, oyuncularımızın başarıya inanması ve doğru personelle harcadığımız doğru mesai ile bugün tarihimizde ilk defa yaşadığımız bir başarıya imza attık." dediler.

Maçlarını takip eden futbol otoritelerinin de oyuncuları hakkında verdiği takdir ve profesyonel kulüplerin bazı oyuncuları takip altına almasının da kendilerini çok sevindirdiğini belirten Dursun ve Temizkan, "Bu başarı ve oyuncularımızın takip ediliyor olması bizim için ayrıca gurur kaynağı oldu. Artık başarımıza bir yenisini daha ekleyip Türkiye'de son 4 takım arasına adımızı yazdırabilmek için elimizden geleni yapacağız." diyerek sözlerini tamamladılar.
CİHAN
<< Önceki Haber Namağlup son 20 takım arasına kalan Çamlıcaspor'da... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER