Nevşehirlilere, 'teröre hayır, kardeşliğe evet' daveti

Nevşehirlilere, 'teröre hayır, kardeşliğe evet' daveti

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO), pek çok sivil toplum kuruluşu, meslek örgütleri ve vatandaşların katılımıyla düzenlenecek olan geniş katılımlı 'teröre hayır, kardeşliğe evet' buluşmasına isteyen tüm Nevşehirlileri de götüreceklerini açıkladı.

Türkiye'nin tek vücut olarak teröre karşı olan tepkisini göstereceği, ülkenin en büyük meslek örgütleri, sendikalar ve sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen yürüyüşte Nevşehir'in de büyük bir katılımla yer alması bekleniyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, "Bildiğiniz gibi ülkemizde son aylarda artan terör olaylarında pek çok vatandaşımız hayatını kaybetmiş, polisimiz ve askerimiz şehit edilmiştir. Bu menfur terör olaylarının yanı sıra diğer taraftan toplumda artan kutuplaşma ortamının yaşanmasından da büyük üzüntü ve endişe duyuyoruz." diye konuştu.

Parmaksız, 17 Eylül 2015 Perşembe günü saat 16.30'da Sıhhiye'de yapılacak olan organizasyona, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak TESK, TİSK, Türk-İş, Hak-İş, Memur-Sen, Kamu-Sen, TZOB, TÜSİAD, MÜSİAD, Türkiye Barolar Birliği, TÜRMOB ve diğer sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve vatandaşların katılımıyla 'teröre hayır, kardeşliğe evet' demek için toplanılacağını belirtti. Tüm Nevşehir halkını birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğu bu günlerde bir arada olmaya davet ettiklerini kaydeden Parmaksız, bu organizasyonda yer almak isteyenlerin 16 Eylül 2015 Çarşamba saat 15.00'a kadar Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası'na 213-1036 numaralı telefondan ulaşmalarını istedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Nevşehirlilere, 'teröre hayır, kardeşliğe evet' daveti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER