NİLBİAD'tan tanıtım gecesi


Nilüfer Bursasporlu İşadamları Derneği'nin (NİLBİAD) düzenlendiği tanıtım yemeği düzenledi. Yaklaşık 4 ay önce faaliyetlerine başlayan derneğin tanıtım yemeği Divan Otel'de gerçekleştirildi. Törene Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, yöneticiler ile kentin ileri gelenleri katıldı.

NİLBİAD'ın tanıtım videosunun gösterimiyle başlayan törende konuşan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, kısa süre içerisinde 170 nitelikli üyeye ulaşan NİLBİAD üyelerini kutladı. Bursaspor'un bu tür oluşumlara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Bölükbaşı sözlerini şöyle sürdürdü: "Bursaspor çok büyüdü. 2009-2010 sezonunda tertemiz bir şampiyonluk yaşadık. Ben de o dönemde Genel Sekreterlik görevi yapıyordum. Rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı'yı bir kez daha rahmetle anıyorum. O dönemde Bursaspor çıtayı çok yükseklere taşıdı. Göreve geldiğimiz 2008-2009 sezonunda 6'ncı olmuştuk. Avrupa kupalarına az bir farkla gidememiştik. Daha sonrasında şampiyonluk geldi ve sürekli 3 ve 4'ncü olduk ve Avrupa kupalarına gittik."

NİLBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kaya da her yerde kendilerinden söz ettiren, spor ahlakıyla bütünleşmiş, küfürlü tezahürattan uzak ve Bursaspor'a koşulsuz destek veren bir ortamı yaratmayı hedeflediklerine söyledi.

Çocukların bu alanda yer alması için çalışacaklarının altını çizen Kaya, "Bunları gerçekleştirmenin tek yolu. Çocuklarımıza Bursaspor sevgisini aşılamak olduğunu biliyoruz. Bu amaçla sürekli çalışıyoruz. Biz NİLBİAD'ı bir okul olarak görüyoruz. Bu okuldan biz inanıyoruz ki yüzlerce Recep Bölükbaşı, Kemal Güler, rahmetli İbrahim Yazıcı gibi yöneticiler çıkartacağız. Kısa sürede 170 üyeye ulaştık. Bizlere destek veren onursal başkanımız Kemal Güler'e ve Bursaspor Başkanımız Recep Bölükbaşı'na çok teşekkür ediyoruz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber NİLBİAD'tan tanıtım gecesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER